banner223

VAHİT PERÇİN BİR PROJE DAHA ATIL DURUMA DÜŞTÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin "25 Mahalle’ye su verilmesi hedefleniyordu, bir proje daha atıl duruma düştü"

VAHİT PERÇİN BİR PROJE DAHA ATIL DURUMA DÜŞTÜ


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, ”Bafra’da Keresteciler mevkiisine kurulan su deposunun yapımı bitti. Lakin hala açılışı olmadığı gibi büyük baş hayvanlarında uğrak yeri oldu, bir proje daha hüsrana uğramak üzere” dedi.

Konuyla alakalı gazetecilere yaptığı açıklama da su deposuyla alakalı bilgiler veren Vahit Perçin, buradaki tesis çok güzel lakin atıl duruma düşmek üzere.

Hali hazırda 25 mahalleye su vermesi beklenirken su deposunun filtresinin gelmemesi bir projenin daha hüsranla bitecek mi?

 Sorularını da beraber getirdi.  Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz bu su deposunun böyle başıboş bırakılmasına gönlümüz razı değil, biran önce bu deponun açılması için gerekli girişimleri sağlayacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.

Yaklaşık 2010 tarihinde yapılmış olması tahmin edilen su deposuyla kimse ilgilenmedi. Perçin son olarak, yetkililerden bu konuyla ilgilenmelerini ve biran önce 25 köye su verilmesini aksi takdirde gerekli yerlere başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla sunarız” şeklinde konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER