Vahit Perçin "Kılıçdaroğlu gidebilir İnce gelebilir"

Samsun`un Bafra ilçe Başkanı Vahit Perçin “Biz Samsun ilçe başkanları olarak karar verdik. Hiç kimseyi kırmadan Kemal Kılıçdaroğlu gidebilir Muharrem İnce gelebilir diye düşündük” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili olan Neslihan Hancıoğlu Bafra İlçe Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu. Burada açılış konuşmasını yapan Bafra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Vahit Perçin, “ Öncelikle uzun yıllar sonra CHP`den Samsun`da bir bayan vekil çıkarmanın gururunu yaşıyoruz.  Tabi seçimden sonra bir kaos yaşanmadı ama öyle bir hava estiriliyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımızla ilgili ama ben bunun oturacağını ümit ediyorum. Bizde dün Samsun`da 17 ilçe başkanları olarak toplandık. Biz kırmadan dökmeden Muharrem İnce`de olabilir bir başkası da olabilir diyerek 3 ile 5 gün içerisinde bunlar çözülecek. Şuanda bir görüşme halindeler. Biz Samsun ilçe başkanları olarak karar verdik. Hiç kimseyi kırmadan Kemal Kılıçdaroğlu gidebilir Muharrem İnce gelebilir diye düşündük. Biz Samsun olarak şekillendik. Biz değişim istiyoruz. Ama kimseyi incitmeden kırmadan” dedi.

Perçin`in ardından konuşan Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, “ Ben hep beraber başaracağız diye söyledim. Kazanmam son çeyrek kalalarda gerçekleşti. İnanın kendi adıma sevinemedim. Bizim hedefimiz Cumhuriyeti kurtarmak. Az önce başkanımız bir şeylerden bahsetti. Gün bugün değil. Diğer partiler neden kaybettiğini araştırıyor. Kurultay delegelerini toplamalarını şuanda yanlış buluyorum. Kurultayı toplamanın değil OHAL`i kaldırmanın demecini vermeliyiz. İkinci seçime nasıl hazırlanmalıyız. Bunları tartışmamız lazım”  dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER