YALNIZ DEĞİLSİN YUSUF...

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, temel belediyeciliğinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da çalışmalarını sürdürüyor.

YALNIZ DEĞİLSİN YUSUF...

Rutin hale getirdiği mahalle gezilerini aralıksız sürdüren Başkan Kılıç hasta ve engelli vatandaşları da unutmuyor.Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İkizpınar Mahallesinde ikamet eden ve 3 yıldır yapay kalp cihazı ile yaşama tutunan Yusuf Öztosun’u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencisi olan ve 16 yaşındaki Yusuf Öztosun’un tedavi süreci ile ilgili bilgi alan Başkan Kılıç, Yusuf ve ailesinin taleplerini yerinde dinledi.

Başkan Kılıç, “İkizpınar Mahallesi gezimizde, 3 yıldır yapay kalp cihazıyla yaşayan ve buna bağlı olarak da evden çıkamayan Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Yusuf Öztosun evladımızı ziyaret ettik. Organ nakli bekleyen Yusuf'umuzla ve ailesiyle hasbihal edip kısa sürede yerine getirmek üzere taleplerini aldık. Bir an önce sağlıklarına kavuşmaları dileklerimle Yusuf'umuza ve nakil bekleyen bütün yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER