“YAPARSAK İŞ ÇOK, YAPMAZSAK HİÇ YOK. BİZ YAPMAYA TALİBİZ, BİZİM İŞİMİZ ÇOK.”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

“YAPARSAK İŞ ÇOK, YAPMAZSAK HİÇ YOK. BİZ YAPMAYA TALİBİZ, BİZİM İŞİMİZ ÇOK.”


Mahalle ziyaretlerine AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar ve Ahmet Tokgöz ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaret programında sırasıyla Çetinkaya Mahallesi, Küçükkavakpınar Mahallesi, Kelikler Mahallesi, Hüseyinbeyli Mahallesi, Göltepe Mahallesi, Gökçeağaç Mahallesi ve Gökçekent Mahallesi ziyaret edilerek vatandaşlarla bir araya gelindi.

“Yaparsak iş çok, yapmazsak hiç yok. Biz yapmaya talibiz, bizim işimiz çok.”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç gerçekleştirdiği açıklamada, “Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı, İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Semiz ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte uzak yakın demeden vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyor, hasbihal  ediyoruz. Söz konusu ziyaretler kapsamında; Çetinkaya, Küçükkavakpınar, Kelikler, Hüseyinbeyli, Göltepe, Gökçeağaç ve Gökçekent Mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek çalışmalarımızı, projelerimizi anlattık. Mahallerimizdeki çalışmalarımızı yerinde inceleyerek hemşehrilerimizin görüşlerini aldık. Misafirperverliklerinden ötürü her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaparsak iş çok, yapmazsak hiç yok. Biz yapmaya talibiz, bizim işimiz çok. Bu düşünce ile gece gündüz demeden aldığımız emanetin gereğini yapmaya, her şeyin en iyisine layık halkımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz”” Dedi.

“Bize ulaşamayana ulaşmaya devam edeceğiz”

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ise “Bize ulaşamayana, biz ulaşmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde muhtarlardan sokaktaki vatandaşlara, hanımlardan gençlere ve çocuklara kadar her kesimden vatandaşla görüşme fırsatı buluyoruz. Her mahallemizi karış karış dolaşmaya devam edeceğiz. Gittiğimiz her mahallede aynı sıcaklık ve samimiyetle karşı karşıya kalıyoruz. Kadirşinas halkımızın gönlünden süzülen misafirperverliği tüm yorgunluğumuzu üzerimizden atıyor. Büyükşehir Belediyemiz ve Bafra Belediyemizin mahallelerimizde çok güzel çalışmaları var. Hep birlikte el ele vererek mahallerimizin beklentilerine çözüm bulmayı sürdüreceğiz.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER