YAZ DÖNEMİNİ SPOR İLE GEÇİRMEK İSTEYENLER, BU HABERE DİKKAT!

Samsun’un Bafra ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi içerisinde bulunan Adem Kırcalı Spor Salonu tecrübeli kadrosu ile hizmetinizde olmaya devam ediyor.

YAZ DÖNEMİNİ SPOR İLE GEÇİRMEK İSTEYENLER, BU HABERE DİKKAT!

Okul içerisinde bulunan ve açılışını Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı’nın yaptığı Adem Kırcalı Spor Merkezinde Ümit Kazanbaş ve Recep Kaan Aydoğdu önderliğinde Kick Box ve Fitness alanlarında eğitim veriliyor.

Saat 14.00’da açılan spor merkezi 23.00’ a kadar fitness 18.00 ve 22.00 saatleri arasında ise Kick Box alanında katılımcılara eğitim vermeyi sürdürüyor.

Öğrencilere özel indirim uygulayan spor merkezinde diğer katılımcılara ise uygun bir fiyata eğitim veriliyor. Tecrübeli ekip ile hizmet vermeyi sürdüren Spor Merkezinde Duş imkanı, soyunma odası, WC imkanları da bulunmaktadır.

Antrenörler Ümit Kazanbaş ve Recep Kaan Aydoğdu Sporseverleri salona beklediklerini belirterek, “ Tecrübelerimizi bu spora merak salan gençlere vermek istiyoruz. Ayrıca farklı alanlara yönelen kötü alışkanlıklar edinen ve günlerini sporla geçirmek isteyen genç arkadaşlarımıza merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Salonumuzda ayrıca Bire bir ve özel grup derslerde verilmektedir.” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER