Yeni Başkan o mu oluyor ?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz`ın ardından Başkanlık görevine getirilen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in yerine kim geliyor?

Yeni Başkan o mu oluyor ?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz`ın ardından Başkanlık görevine getirilen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in yerine Recep Ayfer mi geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden Samsun Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden Yusuf Ziya Yılmaz`ın yerine bugün yapılan oylama sonucu resmen Zihni Şahin getirildi. Zihni Şahin`in ardından boş kalan Bafra Belediyesi koltuğuna Recep Ayfer`in getirileceği ve kendisinin de yakın çevresine “Eğer görev verilirse görevden kaçmayız ve layıkıyla da yerine getiririz” dediği öğrenildi. Bafra Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi ve iş adamı olan Recep Ayfer`in adı kulislerde oldukça ön plana çıkıyor. İddiaya göre Bafra Belediye Başkanlığı görevi Ayfer`in olabilir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kamil Gün
Kamil Gün - 6 yıl Önce

Recep AYFER in bu görevi layığıyla yerine getirebileceğine inancım tam.

MEHMET GAZİOĞLU
MEHMET GAZİOĞLU - 6 yıl Önce

RECEP AYFER kardeşimizin bu görevi lağıkıyla yerine getireceğinden bir bafralı hemşehriniz olarak hiç şüphem yok ALLAH c.c hayırlısını nasip eylesin

SIRADAKİ HABER