ZEYNEP ÇİÇEK`E SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK İLGİ

Samsun`un Bafra ilçesinde Demokratik Sol Parti`den belediye başkan adayı olan Bafra`nın renkli siması Zeynep Çiçek sosyal medya üzerinden büyük ilgi görüyor. 

Samsun`un Bafra ilçesinde Demokratik Sol Parti`den belediye başkan adayı olan Bafra`nın renkli siması Zeynep Çiçek sosyal medya üzerinden büyük ilgi görüyor. Konu ile ilgili konuşan Zeynep Çiçek "Biz de seçme ve seçilme özgürlüğüne sahibiz. Her zaman seçtim hep oy verdim. Başta bir şeyler yapıyoruz diyorlar sonra da hiç alakası olmayan işler yapıyorlar. Bafra’ya bir hizmet sunduklarını görmedim bu yaşıma kadar. Arada Ender var ama dediklerini kimse tam yapmadı bu gerçek. O yüzden ben de hep seçiyorum bir kerede beni seçsinler. Ben de Bafra’nın evladıyım" demişti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 16:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeynep cicek
Zeynep cicek - 5 yıl Önce

As is içecek zeynep cicek birgün gelecek t c Türkiye de adaleti tesis edecek şiddet dedikleri katliam yapanlara karsl çocuk haklarla kadln haklarla erkek haklarla ksacaslinsan haklarl bu ülkede hak edilen yerde değildir hakça düzen adalet. İstiyoruz milletçe yasamaya hakklmlz var

SIRADAKİ HABER