AGD Bafra Temsilciliği Tarafından Mekke’nin Fethi Ve Kudüs Gecesi Programı

Bafra Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde Mekke’nin Fethi ve Kudüs gecesi programı düzenledi.

AGD Bafra Temsilciliği Tarafından Mekke’nin Fethi Ve Kudüs Gecesi Programı

Program Atakent yeni camii imam hatibi Hafız Erdal Çaylan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti okumasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından, AGD Bafra temsilciliği başkanı Muharrem Şengül sahnede kısa konuşma yaptı. Şengül yaptığı konuşmasında, ‘AGD’nin hiçbir genci para için, şöhret için, şan için okumuyor. Bizim gençlerimiz devleti için, Milleti için okuyor ve çalışıyor. 28 Şubatların, 15 Temmuzların unutulmayacağı bu günlerde bizler önce ahlak sonra maneviyat diyoruz’ dedi.
konuşmanın ardından Mekke’nin Fethi ve Kudüs ile ilgili sine vizyon gösterisi yapıldı. Programa AGD Siyer-İ Nebi yarışmasını kazanan öğrencilere ödüllerini Bafra İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, 19 Mayıs Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Salih Kesgin, Bafra Açı okulları müdürü Recep Taşgın, Saadet Partisi Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal tarafından ödülleri verildi.

Daha sonra, Bilge Çocuk Anaokulu öğrencileri tarafından dua, şiir ve ilahiler söylendi. Yrd. Doç. Salih Kesgin konuşmalarında Mekke’nin Fethi ve Kudüs’ün önemine değinerek, Kudüs ve Mekke hakkında öğrencilere bilgiler verdi.
Programa, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, 19 Mayıs üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Salih Kesgin’de katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 12:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALEV UÇAR
ALEV UÇAR - 6 yıl Önce

MEKKENİN FETHİ VE KUDÜS GECESİ DOLAYISIYLA DAĞITTIĞINIZ ARKASI YAPIŞKANLI BROŞÜRLERİ ÖNÜNÜZE GELEN BÜTÜN ARAÇ CAMLARINA YAPIŞTIRDINIZ. CAMLARDAN BUNLARI KAZIYARAK ÇIKARDIK. SİZİN YAPTIĞINIZ İŞMİ SANKİ DÜŞÜNMEDEN HAREKET EDİYORSUNUZ. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

SIRADAKİ HABER