AK PARTİ BAFRA SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çİğdem Karaaslan Bafra'da İlçe Binası karşısında bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)'nin açılışına katıldı.

AK PARTİ BAFRA SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

SKM açılışında konuşan Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç;

‘’ 10 aydır yaklaşık Bafra’da Belediye Başkanı olarak hep beraber hizmet vermeye çalıştık. Bu süre içerisinde Allah’a şükürler olsun ki Gönül Belediyeciliğini hissettirmeye ve ilçemizde bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Elhamdülillah bunu başardık ki sizlerin teveccüğünü kazandık. Teşkilatımız ve sayın cumhurbaşkanımız ve sayın vekillerimizin de onayı ile karşınızda Milliyetçi Hareket Partisi ile Ak Parti’nin Cumhur İttifakı adayı olarak karşınıza çıktık’’ dedi.

Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç’ın ardından konuşmasını yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan şunları söyledi;

‘’SKM açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan yardımcısı Çiğdem Karaaslan şunları söyledi, Ben inanıyorum ki bu kez Bafra'mız önüne farklı bir hedef koyacak. Bu güne kadar Bafra'mızın AK Partiye vermiş olduğu katkı ortada. Özellikle Cumhur ittifakı ile birlikte, bundan sonra Bafra'mızın gücüne güç katacak yeni başarılar görmek istiyoruz.

Biz liderimizden bir hedefi gerçekleştirdikten sonra her zaman önümüze başka hedefler koymayı öğrendik çıtayı hep yüksek tutmayı öğrendik ve gece gündüz demeden çalışmayı öğrendik diyen Karaaslan, özellikle kapı kapı gezen, o kapıların içine giren, orada soru işaretlerini gidermek için birlikte olan sohbet eden, o duyguyu paylaşan çok değerli kadın kollarımız, çok değerli gönüldaşlarımız bugünden itibaren 1 aylık bir süremiz kaldı kapı kapı dolaşmaya hazırmısınız, çocuklarımızı, eşimizi az göreceğiz biraz fedakarlık yapacağız bunlar için hazırmısınız" dedi.

Gençlik kollarının kapı kapı dolaşarak yaşananları anlatmakta olduğunu da belirten Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Türkiye için yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir bu 17 yılda Türkiye'de bu güne kadar hiç rastlanmamış şekilde büyük bir büyüme ivmesi gerçekleştirirken, büyük bir gelişmeyi gerçekleştirirken, bir y andan vesayit odaklarıyla, bir yandan da o karanlık odalarda kurulan kumpaslarla mücadele ettik. Ve her seferinde öldürmeyen Allah güçlendirdi, ve her savaştan daha da güçlenerek çıktık. Bundan sonra muhtemel bütün tehditlere karşı cumhurun ittifakından, cumhur ittifakından güç alıyoruz, bu gücü ancak sizin bize vereceğiniz güçle birlikte Ankara'ya taşıyoruz. Ve Ankara'da o zaman dünyaya dönüp sayın Cumhur Başkanımızın yaptığı karşısında daha dik duruyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ile birlikte seçim koordinasyon merkezinin kurdelesini kesti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER