Bafra Akademi Gençlik Spor Kulübü İkinci lige Hazır

Bafra Akademi Gençlik Spor Kulübü 2. Lige terfi maçları bu hafta başlıyor.

Bafra Akademi Gençlik Spor Kulübü İkinci lige Hazır

Bafra Akademi Gençlik Spor Kulübü 2. Lige terfi maçları bu hafta başlıyor.
2. Lige terfi etmek işçin yapılan bölgesel lig terfi maçları 11-12 şubat 2017 Tekkeköy Bahaddin Ekinci spor salonunda oynanacak, maç saatleri 9 şubat Perşembe günü çekilecek kura ile belirlenecek.
Kulüp Antrenörü Onur Gündüz yaptığı açıklamada, ‘’Bafra Akademi Gençlik Spor Kulübü 2012 yılında voleybol sporuna gönül vermiş, voleybol severler tarafından kurulmuş ve kulübümüz de alt yapı çalışmasıyla takım kurmuş bir kulüptür. Bölgesel lige çıkma playoff maçlarında oynayacağımız ve rakibimiz olan Vezirköprü Gençlik Akademi Spor Kulübü ve Samsun Büyük Şehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü ile oynayacağımız maçların sonunda 1. Olan kulüp finallere gidip 2. Lige yükselmek için mücadele edeceğiz’’ dedi.
Takım kaptanı Aslıhan Gazioğlu ise, ‘’2. Lige yükselme maçlarında Bafra halkını salondakiii yerlerini almamalarını ve takıma destek vermelerini söyledi’’

Bafra Akademi Gençlik Spor Kulübü Bafra'da Gazetecilerle bir araya geldi.
Bafra'da 2012 yılında kurulan ve bir çok başarıya imza atan Bafra Akademi Gençlik Spor Kulübü bir restaurantta gazetecilerle bir araya geldi.
Gazetecilerin ve basın sektörünün gücünün farkında olduğunu belirten Kulüp Antrenörü Onur Gündüz konuşmasında şunlara yer verdi, ''2012 yılında voleybol sevenlerle kuruduğumuz bu kulüp geçen zaman içersinde bir çok başarıya imza atmış ve Bafra'ya birincilikler ve ikincilikler yaşatmıştır. geçen süre içerisinde çok fazla gazetecilerle bir araya gelemedik, bugün toplanmamızın amacı ise Akademi gençlik Spor Kulübü bölgesel lige çıkma mücadelesi verecek olmasından dolayıdır. bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve davetimize katılan tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ederim. umarım bu süreçte bir daha ki toplantımız da 2. lige çıkmış bir takım olarak karşınıza çıkmamızdır' dedi.
Konuşmanın ardından yenilen yemek ve karşılıklı sohbetlerle program son buldu.
 









Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2017, 12:28

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER