banner221

BAFRA'DA DEMİR VE KILIÇ'A YOĞUN İLGİ

Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Bafra Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hamit Kılıç ve Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ile birlikte Bafra’da gerçekleştirilen ziyaretlerde önemli konulara değinildi.

BAFRA'DA DEMİR VE KILIÇ'A YOĞUN İLGİ

Her ziyaret noktasında büyük bir ilgi ile karşılan heyet; vatandaşların sorunlarını, beklentilerini dinleyerek açıklamalarda bulundular.

Bafra Sebze ve Meyve Halinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla ilk olarak bir araya gelen heyet, yaptıkları açıklamalar ve hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgi verdiler.

Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Bafra Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hamit Kılıç, daha sonra davetli olarak gittikleri Bafra Minibüsçüler Derneği üyeleri ile bir araya geldiler.

Buradaki açılış konuşması yapan Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, “Samsun’un ve dolayısı ile Bafra’nın sorunlarını, beklentilerini yakinen bilen iki adayımızla sizleri ziyaret ettik. İnşallah Samsunumuzun ve tüm ilçelerinin sorunlarını çözeceğiz” Dedi.

Kılıç: “Yüzümüzün akıyla hizmet isteyebilmek için yüksek oy oranına talibiz”

Bafra Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hamit Kılıç : “Bu gün Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ile birlikte Bafra’mızda çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor, İlçenin sorunlarını beraber istişare diyoruz. Bafra-Samsun hattında çalışan minibüsçü kardeşlerimizin de sorunlarını biliyoruz. Çözüm noktasında ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bizlerin 31 Mart ile ilgili çok şükür bir endişemiz yok. Gayemiz ve çabamız alacağımız yüksek oy oranı ile sandıktan yüzümüzün akıyla çıkmak ve ilimize ve ilçemize gelecek hizmet yelpazesinin seçeneklerini en üstte tutmak.” Dedi.

Demir: “Bafra Türkiye ekonomisine değer üreten bir ilçemiz”

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ise: “Gerek Bakanlığımız ve gerekse Milletvekilliğimiz sürecinde Samsun ve İlçelerimiz ile ilgili birçok projenin hayata geçirilmesinde yoğun çaba gösterdik. Aynı inanç ve gayretle bu kez Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet vermek istiyor ve Samsunumuz için gece gündüz çalışmaya söz veriyorum. Bafra Türkiye ekonomisine değer üreten bir ilçemiz. Bafra Belediye Başkanımız ile birlikte sürekli istişare içinde olarak bu gücü yükseklere taşıyacağız. Bafra Ovasının bu günkü üretiminin en az üç katına çıkma imkânı olduğunu biliyoruz. Zirai alanda da üretime destek evereceğiz. Eski Bara garajını yeni tekniklere göre aynı yerine yeniden inşa ederek yıllardır çözülmemiş bir sorunu daha ortadan kaldıracak adına da Bafra minibüs Terminali olarak belirleyeceğiz. İki kat olacak, ring sistemi ile içeride araç beklemesinin önüne geçilecek. Teknolojinin her imkânı ile donatılmış terminalde araçların nerede olduğunu belirleyecek araç takip sistemleri ve güzergâhta yolcu alıp bırakılacak noktaları belirleyeceğiz. Sonuç olarak tek bir hat değişikliği ile vatandaşımız istediği yerden istediği yere gidebilecek. Bütün bunların yanında Türkiye’nin en modern halini Bafra’ya inşa edeceğiz. Belediye Başkanımızın Otopark ile ilgili hamlelerini destekleyeceğiz. Samsun fuarını bu günkü tekniğe göre yeniden inşa edeceğiz. Bafra’mızı saniyede de ihya edeceğiz. Bu ve daha birçok projemizle Samsunumuzun ve Bafra’mızın çehresini değiştireceğiz” Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER