Bafra Devlet Hastanesinde yeni dönem

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Mehmet Kılınç`ın yerine atanan Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu Bafra Devlet Hastanesi Başhekimlik görevini devir aldı.

Devir teslim töreninde konuşan Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mehmet Kılınç, “ Sayın Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu ile biz çalıştık. Kendisine hoş geldiniz diyoruz. Görev yaptığım süre boyunca bir başhekim yardımcısı gibi çalışan tüm doktorlarımıza ve görevlilerimize teşekkür ediyorum. Biz birlikte çalıştık ve birlikte başarması zor işler başardık. Sayın Başhekimimize bu görevi kabul ettiği için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Kılınç`ın ardından konuşan Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu, “1994 yılında Ankara Tıp Fakültesini bitirdim. 2000 yılında Samsun SSK Bölge Hastanesine Kulak Burun Boğaz görevini üstlendim. Sayın başkanın dediği gibi yeniden yapılanma döneminde 2012 ve 2015 yılları arası Genel Sekreter Yardımcılığı yaptım. Sayın Başkan çok güzel özetledi. Bu bir bayrak yarışıdır. Kendisi bir yere kadar getirdi. Şimdi sıra bizlerdedir. Sizler kalıcısınız fakat biz geçiciyiz. O yüzden birlikte çalışıp inşallah daha sık görüşeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından devir teslim töreni hastane gezisi ile son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER