BAFRA İSMAİL AHISKALI MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ “KARDEŞ ELİ PROJESİYLE” BAFRA 75.YIL HUZUREVİ 'NDE

Mesleki Eğitim Merkezimiz Samsun Maarif Hareketi faaliyeti olan ‘Kardeş Eli’ projesiyle Aşçı 1-A ve Kua-ber 1-A öğrencileri Kuaför öğretmenleri Vedat NALBANTOĞLU, ,Selen TURHAN,Rehber öğretmen Yasemin EROĞLU, Yiyecek içecek Hizmetleri öğretmeni Sultan Y.BÖLÜKBAŞIOĞLU ile 08.11.2016 tarihinde Bafra 75.Yıl Huzurevi’ne ziyaret yapılmıştır.

BAFRA İSMAİL AHISKALI MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ “KARDEŞ ELİ PROJESİYLE” BAFRA 75.YIL HUZUREVİ 'NDE

 Mesleki Eğitim Merkezimiz Samsun Maarif Hareketi faaliyeti olan ‘Kardeş Eliprojesiyle Aşçı 1-A ve Kua-ber 1-A öğrencileri Kuaför öğretmenleri Vedat NALBANTOĞLU, ,Selen TURHAN,Rehber öğretmen Yasemin EROĞLU, Yiyecek içecek Hizmetleri öğretmeni Sultan Y.BÖLÜKBAŞIOĞLU ile 08.11.2016 tarihinde Bafra 75.Yıl Huzurevi’ne ziyaret yapılmıştır. Ziyaretin amacı, öğrencilerin farkındalıklarını, duyarlılıklarını artırmak ve büyüklerimize olan saygıyı ifade etmek, gönüllerini almak, mesleki bilgi ve becerileri ile yardımseverlik duygularını yaşamalarını sağlamak ve manevi duygularını artırmaya yardımcı olmaktır.

Aşçı sınıfımız öğrencileri, el becerileri ile merkezimiz mutfağında pişirmiş oldukları ürünleri ikram ederek, kua-ber sınıfı öğrencileri ise huzurevi sakinlerinin saç bakım ve kesim hizmetini yaparak ziyaret tamamlanmıştır.

Kurumun,ilgili müdür yardımcısı eşliğinde tanıtımıyapılarak, öğrencilerin büyüklerimizle hoşça sohbet etmeleri sağlanmıştır.
Bu çalışma merkezin tüm bölümlerini kapsamakta olup, okullardan gelen taleplere göre yapılacak planlama doğrultusunda devam edecektir.














Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 18:37

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER