BAFRA MECLİS ÜYESİ, "BİZİ KONUŞTURMUYORLAR"

Çoğu vatandaş yaşadığı ilçede, Kimlerin Samsun Belediye Meclis üyesi olduğunu, nerede toplantı yaptıklarını, ne iş yaptıklarını bilmezler.

BAFRA MECLİS ÜYESİ, "BİZİ KONUŞTURMUYORLAR"

7 KİŞİ TEMSİL EDİYOR

Samsun Belediye Meclisinde Bafra’yı 7 Kişi temsil ediyor.Bunların 5 Tanesi AK Parti,2 Tanesi MHP’den oluşuyor.Bunlar aynı zamanda Bafra Belediye Meclis üyeleri.

PEKİ NE İŞ YAPARLAR

Kısaca özetlemek gerekirse: Belediye meclis üyeliği “bir kamu görevidir” Siyasi partileri belediye meclisinde temsil etmek için seçilirler. Her ilçe’nin Samsun Büyükşehir Belediyesine göndermiş olduğu meclis üyeleri kendi ilçelerindeki eksikleri,Büyükşehirin o ilçeye yapacağı yatırımları ve projeleri takip eder.

BAŞKAN YUSUF ZİYA YILMAZ

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisini Başkan Yusuf Ziya Yılmaz yönetiyor.Yılmaz,Yasaların verdiği imkanlarla bir imparator yetkisine sahip,öyle oluncada bizim seçip meclise gönderdiğimiz kişilere sadece el kaldırıp indirmek düşüyor.

Samsun Meclisine gönderdiğimiz 7 kişi niye seçildiklerini unutmamalıdır.Yeri geldiği zaman Bafra için yumruğunu masaya vurabilmeli.Çünkü meclis oturulacak ve her şeye parmak kaldırılacak yer değildir.

GELELİM KONUMUZA

Benimde bulunduğum bir davette bir yönetici arkadaşımız. Hem Bafra Belediyesi, hem de Samsun Belediye Meclisinde Görev yapan AK Partili Meclis Üyesine, neden Büyükşehir meclisinde Bafra’nın sorunlarını dile getirmiyorsunuz.Büyükşehir söz verdiği projelerin hiç birini Bafra’ya yapmadı.Sizde Bafra’yı temsilen ordasınız bunları neden anlatmıyorsunuz diyerek sitem eder.

KONUŞTURMUYORLAR

Meclis üyesi arkadaş o yönetici’ye dönerek,dışardan bakıldığı gibi değil orası, Büyükşehir bizi kaile bile almıyor. Bizi Meclisde konuşturmuyorlar bile, sadece gidiyoruz el kaldırıyoruz.Sizde meclise bir gün gelinde oradaki ortama bir bakın dedi.

4 YILDIR SORUNLARI DİLE GETİRMEDİLER

Samsun Büyükşehir Belediyesinin WEB Sayfasındaki meclis tutanaklarından edindiğimiz bilgiye göre, Samsun Belediye Meclisinde bulunan 7 Bafralı meclis üyesi 4 yıldır Bafra ile ilgili hiçbir sorunu büyükşehir meclisine taşımamış.

BAFRA’YI SAMSUN’DA TEMSİL EDEN 7 MECLİS ÜYESİ

AK PARTİ;Zihni Şahin

AK PARTİ;İsmail Kurt

AK PARTİ;Hamit Kılıç

AK PARTİ;İnci Varış

AK PARTİ;Kemal Şenocak

MHP;Abdullah Fincan

MHP;Ali Kaplan

Meclis üyemizi hedef göstermemek adına isimini yayınlamıyoruz.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER