Bafra TSO`dan istişare toplantısı

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Bafra Karma ve Medikal OSB yönetim kurulu ile Samsun Medikal Kümelenme Derneği yönetim kurulu istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Bafra TSO`dan istişare toplantısı

bafrahaber   -  Samsun`un Bafra İlçesi`nde Bafra Karma ve Medikal OSB yönetim kurulu ile Samsun Medikal Kümelenme Derneği yönetim kurulu istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, “ Bugün burada ki amacımız hep birlikte bir araya gelerek istişare etmektir.  Hem son gelişmeleri değerlendirmek hem de hasbihal etmek için bir aradayız. Medikal OSB`nin proje ihalesi yapıldı. Bunlar teslim edildi. Bakanlıkça onaylandı. Fakat sene sonuna kaldı. Biz bu altyapı ihalesini yılbaşına kadar yapmak istedik. Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüz bu 15 Temmuz`dan sonra ihaleye girecek şirketlerin güvenlik soruşturması nedeniyle işlemler uzadı. İnşallah çok geciktirmeden arsa tahsislerine başlamak istiyoruz. Sağlık Bakanımız `da Samsunlu olduğu için artık bir engelimiz kalmadı. Şuan Organize Sanayi Bölgemizde 680 kişi çalışıyor. Bafra`nın umudu hem tarım hem de sanayide. Tarımda yıl bereketli geçti. İnşallah sanayide de tarım ile birlikte bir arada yürüyerek gelişeceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından istişare toplantısı yemek programı ile son buldu. Programa Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel`in yanı sıra Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra OSB Yönetim Kurulu Başkanı Recai Akçer, Medikal OSB yönetim kurulu ve Samsun Medikal Kümelenme Derneği yönetim kurulu katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER