Bafra`da engellilere müjde

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin hazırlıkları tamamlanan proje ve hizmetleri bir bir açıklamaya devam ediyor. Başkan Şahin: “ Engelleri Birlikte Aşacağız. Bu nedenle Bafra Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezimiz hizmete girecektir. Ayrıca Engelsiz BAFRA için Dost Eller ARACI DA Engelli vatandaşlarımıza hizmet edecektir.” Dedi. 

Bafra`da engellilere müjde

bafrahaber    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin şu açıklamaları yaptı” Bafra Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, engelli bireylerimizin sosyal aktivitelere katılımını sağlayacaktır. Mesleki becerilerini geliştirmeye yardımcı olacak, engelli ailelerimizin gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak, toplumda engelli olma durumuyla ilgili farkındalık yaratmak, toplumun engelli haklarını gözeten duyarlı bir yapıya kavuşmasına katkıda bulunmak işlevlerini yerine getirecektir.  Tüm bunların yanında engelli ve engelsiz bireyler arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek üzere de faaliyet gösterecektir.” Dedi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Engelliler Koordinasyon merkezi yanında engelli bireylerimiz içinde çok önemli bir müjde verdi. Başkan Şahin yaptığı açıklamada “ Engelsiz Bafra için Dost eller engelli aracı alıyoruz. Tekerlekli sandalye kullanıcılarına uygun olarak tasarlanan Dost Eller Aracı Bafra’mız da yaşayan engelli vatandaşlarımızın öncelikle sağlık hizmetlerine, eğitim, kültür ve sanat etkinliklerine ulaşımında destek sağlamak amacıyla hizmet verecektir. Biz son 8 proje ve hizmetimizde Bir belediyeden fazlası olmak hedefi ile hareket ediyoruz. Bu anlamıyla bu hizmetlerimiz ile engellilerimiz için BİR BELEDİYEDEN DAHA FAZLASI oluyoruz.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER