Bafra`da karne heyecanı

Samsun`un Bafra İlçesi`nde 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının birinci dönem karne töreni Galip Öztürk Ortaokulunda düzenlendi.

Bafra`da karne heyecanı

Samsun`un Bafra İlçesi`nde 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının birinci dönem karne töreni Galip Öztürk Ortaokulunda düzenlendi. Galip Öztürk Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleşen karne töreninin açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu yaptı.

Katipoğlu konuşmasında,  “Bu tatil öğrencilerimizin aileleri ile daha fazla vakit geçirebilmeleri, oyun oynamaları ve kitap okumaları adına iyi gelecektir. Bu dönem akademik çalışmalarımın yanı sıra sosyal kültürel, sanatsal ve spor alanlarında da verimli bir dönem geçirdiğimize inanıyoruz. Sevgili öğrenciler sizin yaşadığınız karne heyecanına ortak oluyoruz. Tatilinizi iyi değerlendirmeye bakın. Bol bol kitap okuyun ve kendinizi geliştirin. Bugün alacağınız karneler izin gelecek hayatınızdaki çalışmalarınıza bir ışık olacaktır” dedi.

Konuşmadan sonra program öğrencilere karne verilmesinin ardından son buldu.

Programa İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AKP İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, öğretmenler ve öğrenci veliler katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER