Bafra`da özel hastane hakkında yanlış iğne iddiası

bafrahaber - Samsun`un Bafra İlçesi`nde bir aile özel bir hastanede 3 yaşındaki çocuklarına yanlış iğne vurulduğu iddiası ile şikâyetçi oldu.

Bafra`da özel hastane hakkında yanlış iğne iddiası

bafrahaber - Samsun`un Bafra İlçesi`nde bir aile özel bir hastanede 3 yaşındaki çocuklarına yanlış iğne vurulduğu iddiası ile şikâyetçi oldu. Olay Bafra İlçesi`nde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 01 Ekim 2017 Pazar günü M. K. ve N. E. K.`nın çocuklarını yüksek ateş ve boğaz tıkanıklığı şikâyeti ile Bafra`da bulunan özel bir hastaneye getirdi. Hastanede hastalığından dolayı yatırılan küçük çocuğa bir 06 Ekim 2017 tarihinde hastanede yeni işe başlayan hemşire tarafından iğne yapıldı. Yapılan iğneden sonra fenalaşan çocuğun ailesi yanlış iğne yapıldığı gerekçesi ile polis ekiplerine şikâyetçi oldu.

Konu ile ilgili konuşan 3 yaşındaki çocuğun dedesi M. K., “ Pazar günü çocuğu yüksek ateşten dolayı hastaneye getirdik. Hastanede çocuğumuza yatış verdiler. Bu süre boyunca sürekli serum takılı kaldı. Dün saat 18.00 sıralarında bir hemşire gelerek çocuğa bir iğne yaptı. Sonrasında ise çocuğumuz fenalaştı. Bütün doktorlar başına toplandı. İğne yapan hemşire ise ortalıktan kayboldu. Bize ismini vermediler. Polis ekiplerine şikâyette bulunduk. Hastane yönetiminden bir kişi ise kendilerinin de hemşireden şikâyetçi olduğunu söylediler. Konunun onlar tarafından da takip edileceği bilgisini aldık. Ben gereğinin yapılmasını istiyorum” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2017, 13:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şeyma karatekin
Şeyma karatekin - 7 yıl Önce

Sevgili Altınova ekibi, sağlıkta şiddetin zirveye tırmandığı bugünlerde bu haberleri yaparken daha hassas davranmanızı,haberi yazarken ayrıntıyı öğrenip mutlaka bir doktora danışarak tıbbi boyutu değerlendirip yazmanızı rica ediyorum, bir iğneden anaflaksi dediğimiz durumda hasta ölebilir bile, ancak bu öngörülemez bir durumdur,ortada gerçekten yanlış uygulanmış bir tedavi mi var yoksa bir yan etki mi bilinmeden bu şekilde haber yapmamanızı rica ediyorum

SIRADAKİ HABER