Bafra`da şehir içinde ağır tehlike

Samsun`un Bafra İlçesi`nde ağır tonajlı araçların günün belirli saatlerinde şehir merkezinde park uzun süreli etmeleri vatandaşlar tarafından tepkiye yol açtı.

Bafra`da şehir içinde ağır tehlike

bafrahaber   Samsun`un Bafra İlçesi`nde ağır tonajlı araçların günün belirli saatlerinde şehir merkezinde park uzun süreli etmeleri vatandaşlar tarafından tepkiye yol açtı. Bafra İlçesi Emirefendi Mahallesi ve bazı mahalle ve ara sokaklara ağır tonajlı araçların park etmesi sonucu oluşan tehlikeler vatandaşların tepkisine yol açtı. Belirli saatlerde bu tür araçların ilçe merkezlerine girişi yasak olmasına rağmen giriş ve uzun süreli park etmesi ilçede trafiği olumsuz yönde etkiliyor. Bilindiği üzere yasak saatlerde ağır tonajlı araçların ilçe merkezlerine girmesi durumunda trafik ekipleri tarafından 95 TL ceza ile cezalandırılır.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 15:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bafranın hiç bı derdi kalmadı
Bafranın hiç bı derdi kalmadı - 6 yıl Önce

Ah şu kamyonlardan ne çektiniz be kamyon assa kamyon yukarı başka haber kalmadı sanki de kamyon kaldı ben rahatsız olmuyorum olan da yok da burdan olsun diye elinizden geleni yapıyorsunuz adam şehir için mal gibi araba park eder trafiği kilitler kimse tepki göstermez kamyoncu arabayı park eder evine gider kafası. Rahat bir şekilde Bafra habere dert olur...

Hülya
Hülya - 6 yıl Önce

Evimizin dört bir yanını saran bu turlar yüzünden binaya girerken yeterince sıkıntı yaşıyoruz. Daha bu sabah bir okul servisi ile bir kamyonet bu tırlardan biri yüzünden kaza yaptı. Yukarıdan gelip sağa dönerken tır yüzünden sağdan gelen kamyonet görülmedi ve iki araç yolu daraltan tırın yüzünden çarpıştı. Hiiç rahatsız olmadım

Böyle kamyoncular olursa.bafranın derdi bitmez.
Böyle kamyoncular olursa.bafranın derdi bitmez. - 6 yıl Önce

Kardeşim orası çift şeritli yol yol.kamyon otoparkı değil.illede ben evime yakın yere çekicem diyorsanız.yan taraftaki tarlayı kiralayın oraya çekin.

SIRADAKİ HABER