Bafralı kadınlara yasal hakları eğitimi verildi

Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra Belediyesi ve KADEM işbirliği kapsamında Kadınlara yasal hakları eğitimi verildi.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda salon girişinde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin katılımcıları karanfil vererek karşıladı. Karşılamanın ardından programın açılış konuşmasını KADEM Samsun Temsilcisi Meral Kıvırcı yaptı. Kıvırcı konuşmasında, “ Bugün burada çok anlamlı bir günün öncesinde bulunduğumuz için çok mutluyuz. 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesinde burada hukuk komisyon üyesi arkadaşlarımız sizlere Kadın yasal hakları eğitimi verecek. KADEM Samsun temsilciliği Eylül 2016 tarihinden itibaren faaliyet gösteriyor. KADEM ülkemiz çapında 30 il temsilciliğine ulaşmış durumda. Özellikle kadınlara yönelik çalışmalarla dikkat çekiyoruz. Samsun`da da hem kadın ve hukuk alanında gençlik çalışmaları ve kadın eğitimi alanında çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Kıvırcı`nın ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bafra`da kadınlara yönelik faaliyetleri hayata geçirememenin üzüntüsünü yaşıyorduk. Fakat yerle ilgili bir problemimiz oldu. Benim prensibim yapılan işin kalıcı olmasıdır. Ve faydalı olmasıdır. Yapmak için yapmayı hiç denemedim. En kısa zamanda da bu soruna kalıcı bir çözüm bulacağız. Ben tüm kadınlarımızın kadınlar gününü tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Bafra Belediyesi kadın meclis üyeleri konuşmacılara plaket verdi. Plaket takdiminin ardından KADEM Samsun Hukuk Komisyon Başkanı Avukat Tuba Rana Antep ve KADEM Samsun Hukuk Komisyon üyesi Avukat Miyaser Koç kadınlara yasal hakları eğitimi verdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER