Bafralı öğrenci askerlere kurabiye yaptı

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Kızılırmak Anaokulu tarafından uygulanan “Çocuk Kalbimle Askerime Uzanan Eller” projesi kapsamında 3 yaşındaki Elif Buğlem  Soyuğur askerlere kurabiye yaptı.

Bafralı öğrenci askerlere kurabiye yaptı

bafrahaber    Bafra İlçesi Kızılırmak Anaokulu tarafından hazırlanan “Çocuk Kalbimle Askerime Uzanan Eller” projesi kapsamında minik öğrenciler ve öğrenci velileri tarafından Hakkâri Dağlıca İlçesi`ndeki askerlere hazırlanan yiyecek içecek ve kişisel bakım malzemeleri gibi ürünler Hakkari`ye ulaştırılmak üzere gönderildi.

Proje kapsamında askerlere kendi elleri ile kurabiye yapan 3 yaşındaki Kelebekler Sınıfı öğrencisi Elif Buğlem Soyuğur katılımcıların ilgisini çekti.

Proje ile ilgili bilgi veren Okul Müdür Yardımcısı Elif Değermenci, “Samsun Maarif Hareketi kapsamında okul öncesi dönem çocukları ve velileri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizde vatani görevini yapan askerlerimize destek olmak amaçlı sevgi kolileri gönderiyoruz” dedi.

Kızılırmak Anaokulunda düzenlenen programa Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe AK Parti Başkanı Tuncay Yurduseven, PTT Bafra Şubesi Müdürü Oskay Ünlü, Okul Müdürü Seçim Çalışkan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 12:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
sermin öz
sermin öz - 6 yıl Önce

mesleğini bu kadar seven bu kadar minik yürek için üreten ve yorulmayan anne harika öğretmen ŞENNUR KOÇ harikasınnnnnnn

SIRADAKİ HABER