BAFRALI ŞAİR VE YAZARLAR FUAR' DA İLGİ GÖRDÜ

16-24 Şubat 2019 tarihlerinde 9 gün açık kalan TÜYAP Samsun 5.Karadeniz Kitap Fuarı' nda Bafralı şair ve yazarlar igi gördü.

BAFRALI ŞAİR VE YAZARLAR FUAR' DA  İLGİ GÖRDÜ

16-24 Şubat 2019 tarihlerinde 9 gün açık kalan TÜYAP Samsun 5.Karadeniz Kitap Fuarı' nda Bafralı şair ve yazarlar igi gördü.

Bafralı, emekli eğitimci şairlerden Kültür Bakanığı Halk Şairi, Birfani mahaslı Mehmet Alan, emekli eğitimci, şair, yazar ve gazeteci Oktay Zerrin, eğitimci, araştırmacı yazar Hasan Yiğit ve torunu Zehra Ebrar Bakır, eğitimci şair Ülkü Duran Bulut, eğitimcİ, şair ve yazar Süleyman Altunbaş, eğitimci şair ve yazar Recep Şen, Bafra Şiir Kulübü Başkanı, şair ve yazar Fatma Hatun Esen, şair Erdoğan Kurt, Şair ,yazar ve Edebiyat Nöbeti Dergisi sahibi Celal Karaca , emekli eğitimci ve Tarih Araştımacı yazar Ali Ak, TÜYAP Samsun 5. Karadeniz Kitap Fuarı' nda yer alan isimlerdi.

Birfani Mehmet Alan, Oktay Zerrin, Yazarlar Derneği Standı' nda; Fatma Hatun Esen, Erdoğan Kurt, Celel Karaca Edebiyat Nöbeti Standı' nda, Hsan Yiğit ile torunu Zehra Ebrar Bakır AZ yAYINCILIK sTANDI' NDA Ülkü Duran Bulut, Süleyman Altunbaş ve Recep Şen Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü Standı' nda, Ali Ak Samsun Kültür Sanat Derneği Standı' nda yer alıp kitaplarını okurları için imzaladılar.

Bu arada Samsun Atatürk Ortaokulu' ndan 2 öğrenci de şair ve yazar Oktay Zerrin ile bir röportaj yapıp şairin " Çanakkale " adlı bir şiirini videoya çektiler.

Samsun Yazarlar Derneği' ni Samsun Ahmet Sarı Ortaokulu, Vezirkörü Paşa Ortaokulu, Samsun Atatürk Ortaokulu ile Samsun ili ve ilçeleri okulları ziyaret ettiler.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Araştırmacı yazar Ahmet Seven, tüm katılımcı şair ve yazarlara birer Teşekkür  Katılım Belgesi takdim ederek Sansun' da bir ilke imza attı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER