Bakan gibi karşılandı

Samsun Bafra Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Tuncay Yurduseven Bafra`da yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.

Bakan gibi karşılandı

Samsun Bafra Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Tuncay Yurduseven Bafra`da yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.

Samsun'da geçtiğimiz günlerde AK Parti'li 8 İlçe Başkanı istifaları istenerek görevden alınmıştı. AK Parti Samsun İlçe Teşkilatlarında yaşanan istifa süreci ile ilgili ise Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven'in durumu değerlendirmeye bırakılmıştı. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'da dün düzenlediği basın toplantısında, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile ilgili kararın akşam saatlerinde verileceğini dile getirmişti.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven'in dün Ankara genel merkeze davet edildiği ve burada istifasının alındığı belirtilmişti.

Bugün Bafra`ya dönen Tuncay Yurduseven Bafra`da yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Karşılama da gözyaşlarına hâkim olamayan kalabalık grup duygu dolu anlar yaşadı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 17:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dursun Ali Durgun
Dursun Ali Durgun - 6 yıl Önce

Yanlış karar alınmış.tuncay bey dürüst güvenilir biri olarak bayramın sevilen simalarından dı.

Berati sahin
Berati sahin - 6 yıl Önce

Değerli bir siyasetçi ve abimizdi. Daha iyi yerlerde görücez inşAllah.

Vatandas
Vatandas - 6 yıl Önce

Ben akp ye oy vermemim sebebi tuncay beydir ben mhp liyim sayın orhan kircali bey akp nin oyununu düşürmek icinmi cabaliyor anlamadik inşAllah reisim görür ve herzaman onun söylediği sözü söylüyorum ALLAH BIZE YETER

azem talak
azem talak - 6 yıl Önce

koltuhunun hakkını verebilseydi zaten istifa etmezdi önemli bir kayıp deyil bu ses türkiyede daha başarılı olur bence

Öğretmen
Öğretmen - 6 yıl Önce

Bazen ileri atlamak için geri çekilirsin. Biz bu girişimi böyle görüyoruz. Şehrin kapıları vardır girersin ancak kalbin kapıları vardır herkes giremez. Tuncay YURDUSEVEN ismini daha çok sık duyacağız, biz hazırız.

M ozdemir
M ozdemir - 6 yıl Önce

O herzaman başkanımız bunu unutmayın

SIRADAKİ HABER