Bakanlar Bafra`da lahana hasadı yaptı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Bafra İlçesi`nde lahana hasadı yaptı.

Bakanlar Bafra`da lahana hasadı yaptı

bafrahaber    Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Bafra İlçesi`nde lahana hasadı yaptı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Bafra İlçesi`ne gerçekleştirdiği ziyarette birtakım açıklamalarda bulundu. Çiftçilerin sorularını cevaplayan Bakan Fakıbaba, “Biz burada gerçekten çalışıyoruz. Bakın burada kimse basının önünde genellikle konuşamaz. Biz çok rahat bir şekilde sohbet ediyoruz. Biz bir defa üreticiye hayranız. Sen üretmemiş olsan 80 milyon da yiyemez. Bunun herkes farkında. Bizim hükümetimizde farkında. Siz olmazsanız biz olmayız. Bir üreticiye, iki tüketiciye çok önem veriyoruz. Üçüncü ise samimi esnaf ve sanayici olanlara önem veriyoruz. Bu ülke bizim biz sizlerin emrindeyiz. Yaptığımız bütün düzenlemeler sizler içindir.

Farz edelim ki kar payını belli stokçular topladı. Üreticiden de çıktı. Adamlar 10 kişi fiyat belirliyor. Piyasayı onlar belirler.  O zaman ne yapacaksın.  Bu sefer hem üreticiyi hem tüketiciyi koruman gerekiyor. O zaman senin silahında şu oluyor. Ben bu ürünü ithalat ederim.  Adamlar ithalat kelimesini duyduğu zaman bu sefer ne oluyor, fiyatlar düşüyor. Düştüğü zaman ithalattan vazgeçiyorsun. İnanın hükümetimiz hem üretici hem tüketicinin vatandaşımızın hizmetkârıyız” dedi.

Konuşmanın ardından Fakıbaba, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan lahana hasadı yaptı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER