banner221

BAŞKAN ŞAHİN: SOKAK OYUNLARINA GELMEYECEĞİZ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbul Ortaköy’de yapılan terör saldırısı ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Şahin açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

BAŞKAN ŞAHİN: SOKAK OYUNLARINA GELMEYECEĞİZ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbul Ortaköy’de yapılan terör saldırısı ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Şahin açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“2016 yılında ülkemizde İslam coğrafyasında ve dünyada kan ve gözyaşı akıtan terör örgütleri 2017 yılının ilk saatlerinde İstanbul’da 39 insana kıymış 65 insanımızda yaralanmıştır. Bu vahşi kalleşçe ve alçakça terör saldırısında hayatını kaybeden yerli ve yabancı uyruklu insanımızın ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyor yaralı insanlarımıza şifalar niyaz ediyorum. Bu insanlık düşmanı saldırıyı şiddetle kınıyorum.”

AMAÇLARI KAOS
“Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik terör saldırılarının amacı ülkemizde istikrarsızlık meydana getirmek, kaos oluşturmaktır. Ülkemize yönelik bu saldırılar sadece terör ile değil siyasi ve ekonomik olarak gerçekleştirilmektedir. Türkiye’ye karşı terör örgütleri eliyle yapılan saldırıların arkasında ki güçler iç savaş ortamı hazırlamak istemektedirler. Bu amaçla etnik, mezhepsel ve yaşam tarzlarına kadar saldırılar yapmaktadırlar. Türkiye içte ve dışta bu çok yönlü saldırılara karşı amansız bir mücadele vermektedir. Bu mücadele de milletimizin kenetlenmesi en büyük moral ve güç kaynağımızı oluşturmaktadır.”

BİZİ PES ETTİREMEZLER
“Terör örgütlerini taşeron olarak kullanan güçlerin amacı insanımızda moral bozukluğu meydana getirmek ve toplumsal birliğimizi yok etmektir. Bu şekilde kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmak, sokakları karıştırmak istemekteler. Sonuç olarak nihai hedefleri ise ülkemizi parçalamaktır. Biz kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi asla bozmayacağız. Sokak oyunlarına gelmeyeceğiz. Asla pes etmeyeceğiz. Milletimiz sağduyuludur. Milletimiz bu üst aklın oyunlarını bozacak daha büyük bir akla sahiptir.”
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 19:39

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER