Bengü güreşlerinde hazırlıklar tamamlandı

Samsun'un Bafra İlçesinde bu yıl 25.si düzenlenecek olan Bengü güreşlerinde hazırlıklar tamamlandı. Bengülüler Derneği gazetecilerle Ali Kale Turistlik Tesislerinde bir araya gelerek basın açıklaması düzenledi.

Bengü güreşlerinde hazırlıklar tamamlandı

Bafra Haber

Basın açıklamasında bu yıl 40 Pınarı aratmayacaklarını ifade eden Bengülüler Dernek Başkanı Bekir Keskin, amacımız kırk pınar denginde bir organizasyonla Bafra'mızı temsil etmek, ve adımızı Türkiye'nin her yerine duyurmaktır' dedi.

Bengü güreşlerin organizasyonluğunu üstlenen SAMDEF Yönetim Kurulu Başkanı Metin Şenel ise, ''Bu yıl Bengü güreşlerine ciddi anlamda katılım olacak. son yılın başpehlivan şampiyon Recep Kara, 2016 yılı başpehlivanı Recep Kara ve ekibi, 2013 Kırkpınar başpehlivanı İsmail Balabay, 2015 yılı başpehlivanı  Ekrem Yavuz gibi isim yapmış 18 başpehlivanlarımız iştiraak edecek, Başaltı ve Büyük  Ortada da Kırkpınarın iddialı isimleri katılım yapacak yayla güreşleri Kırkpınardan önce son randevu başpehlivanların kendilerini deneyeceği yüksek mücadelelere sahne olacağı güreşler olacak güreşleri izlemeye gelecek olanların ise büyük bir keyif alacağı güreşler çıkacak' dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER