El ele Bölgesel Amatör Lige

Samsun Süper Amatör ligde mücadele eden 1930 Bafraspor ligin 6. haftasında konuk olduğu Sporland takımını deplasmanda 2-0 yenerek puanını 13’e yükseltti.

El ele Bölgesel Amatör Lige

bafrahaber - Saat 12.00’da Samsun Suni Çim sahada oynanan karşılaşma da baştan sona üstün oynayan 1930 Bafraspor 5. dakika da Anıl’ın 40. dakika da Kaffu’nun golü ile devreyi 2-0 bitirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 1930 Bafraspor oyunu rölantiye alarak skoru korumasını bilerek sahadan 2-0 ayrıldı. Puanını 13’e yükselten Bafra temsilcisi 13 puanla 2. sıraya yükselirken Bafra’nın diğer temsilcisi Gençbafraspor evinde Samsun Telekomsporla 0-0 kalarak 1 puana razı oldu. Bu skorla 1930 Bafraspor, Gençbafrasporla puanlarını 13’e yükseltti. Averajla 1930 Bafraspor 2. olurken Gençbafraspor 3. oldu.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklama yapan 1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız şunları söyledi, genç bir takıma sahibiz, takımımız rakiplerinden daha hızlı ve kondisyonu daha fazla. Ligin sonunda ipi göğüsleyeceklerini söyleyen Yıldız sözlerine şu şekilde devam etti, teknik kadromuz ve yönetimimiz uyum içinde çalışıyor. Bizler göreve geldiğimiz de zamana ihtiyacımız var demiştik ve inanıyorum ki bu yıl o yıl olacak ve 1930 Bafraspor Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselerek yoluna devam edecek.

Bafra’mızın bir diğer takımı Gençbafrasporla da bu yolda beraber yürümek istediklerini söyleyerek, inşallah Bafra’mızın iki takımı da BAL ligine çıkar ve el ele Bafra’mızı temsil ederiz’ dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER