GAZİLERİMİZE VEFA GÜNÜ

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezinin yürüttüğü ‘’BENİM FİLMİM BENİM ROLÜM(YENİDEN TANIŞALIM) PROJESİ’’ kapsamında bir Kore gazisinin anılarını anlatan ‘’Ayla’’filmi beraberce izlendi.

GAZİLERİMİZE VEFA GÜNÜ

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezinin yürüttüğü ‘’BENİM FİLMİM BENİM ROLÜM(YENİDEN TANIŞALIM) PROJESİ’’ kapsamında bir Kore gazisinin anılarını anlatan ‘’Ayla’’filmi beraberce izlendi. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın: Mehmet Ali KATİPOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın: Yüksel AYDIN, İlçe Jandarma Komutanlığından Komutanlarımız, Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi Sayın: Rahmi ŞAHİN,  Kıbrıs ve Kore gazilerden oluşan gazilerimiz ve aileleri ile  Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Velileri ve öğretmenleri katıldılar.
Gazilerimizin anlattığı tarihi anılarla duygusal anlar yaşattı. ‘’Ayla filiminin’’ birçok sahnesini yaşamış Kore gazilerimizde o günlerde yaşadıkları ile ilgili olarak bilgiler verdiler.
Muharip gaziler derneği başkanı Sayın Rahmi ŞAHİN: Burada derneğimizin muharip gazileri var. Vatanı için canını vermeyi göze almış bu değerli insanları komutanlarımız, gençlerimiz ve amirlerimizle buluşturmanız ve vefa örneği göstermeniz hepimizi mutlu etmiştir. Dedi.
Okul müdürü Dursun DÜNDAR: Okulumuzun bu projeyle amacı; bir parçası olduğumuz toplumun bizden beklediği olumlu rollere dikkat çekmekti. Bu gün burada gazilerimize vefa ve saygılarımızı sunma fırsatı bulduk. Katılım gösteren amirlerimize, komutanlarımıza,  gazi ve velilerimize,  bu projeyi hayata geçiren öğretmenlerimize teşekkür ederim. Dedi.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER