Genç Bafraspor adım adım Bölgesel Amatör Lig`e

Samsun Süper Amatör Liginin 4. haftasın da lider Genç Bafraspor kendi sahası ve seyircisinin önün de lig de 7.puanı olan Kara Samsunspor’u zorlu geçen karşılaşma da 90+2 de Volkan Kabadayı’nın golüyle sahadan 1 – 0 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Genç Bafraspor adım adım Bölgesel Amatör Lig`e

Samsun Süper Amatör Liginin 4. haftasın da 9.puanla Lider Genç Bafraspor kendi sahası ve seyircisi önün de lig de 7. puanı olan Kara Samsunspor’u Bafra Yeni Şehir Stadyumun da konuk etti.

Orta Hakem Ercan Hellaç’ın düdüğüyle başlayan müsabakaya her iki takım da kontrollü başladı.İlk yarı da ilerleyen dakikalar da rakip kalede de üstünlük golü arayan ev sahibi Genç Bafraspor Erdem,Emre,Mehmet ve Hüseyin’le girdiği gol pozisyonlarından faydalanamayan taraf oldu.İlk yarı da deplasman takımı Kara Samsunspor’da Genç Bafraspor kalesin de Serhat Ateş,Gökhan Yıldırım ve İsmail ile girdiği gol pozisyonlarından yararlanılamayınca ilk yarısı çekişmeli mücadelenin ardından her iki takım da gol bulamayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdiler.

İkinci yarıya daha iyi ve hızlı başlayan ev sahibi Genç Bafraspor oldu.Genç Bafraspor Sağlı sollu ataklarla Kara Samsunspor kalesini ataklarıyla ablukaya aldı. Sol açıktan Mehmet Keleş ve Sağdan da Umut’la geliştirmiş olduğu ataklarla Kara Samsunspor kalesin de gol arayan Genç Bafraspor rakibin kontra atakların da kalesin de tehlikeli anlar da yaşadı.İkinci yarı da oldukça gol arayan Genç Bafraspor oyuncu değişikliğiyle oyuna giren Volkan Kabadayı ile gol pozisyonları yakalamaya başladı.Bunun meyvesini 90+02 de rakip takım Kara Samsunspor’un sağ tarafından Emrecan’ın ortasına iyi pozisyon alan Volkan Kabadayı’ın kafa golüyle karşılaşmada aradığı ve arzuladığı golü bulan Genç Bafraspor bu önemli karşılaşmada 3 puanı hanesini yazdırarak puanı 12.çıkardı ve liderliğini sürdürmüş oldu.Son dakika da galibiyet golünü bulan Genç Bafraspor’da golün sevinçi görülmeye değerdi.

Samsun Süper Amatör liginin 4. haftasında da zorlu Kara Samsunspor’u 1 – 0 yenen Genç Bafraspor lig de 4 te 4 yapan tek takım olarak liderliğini puan kaybı yaşamadan devam ederek gelecek hafta ligin 5. haftasın da Bafra Derbisinde karşılaşacağı 1930 Bafraspor karşılaşması öncesi moral buldu.Samsun Süper Amatör Ligin de 1930 Bafraspor deplasmanda karşılaştığı Samsun Cedit Ilıcaspor’u rahat bir futbolla 6 -1 yenerek puanını 7. çıkarmış oldu.Termespor ise kendi sahasın da Vezirköprüspor ile 1-1 berabere kalarak lig de büyük yara aldı.Hamza Belediyespor ise kendi evin de 19 Mayıs Belediyespor ile 1 -1 berabere kalarak puan kaybı yaşadı.Samsun Süper Amatör ligin de 4. hafta sonrası lig de en karlı takım Genç Bafraspor oldu.

Karşılaşmayı Genç Bafraspor Kulüp başkanı Nail Yaldır,Genç Bafraspor Kulüp Şube Sorumlusu Nizamettin Kurt ve çok sayı da taraftar topluluğu takip etti.

Karşılaşmanın Oynandığı Yer: Bafra Yeni Şehir Stadyumu

Hakemler: Ercan Hellaç *** Hasan Erdoğan *** Enes Göral ***

Genç Bafraspor: Mesut ,Yusuf, Fazlı(c),Kaşif, Emrecan, Sefa, Hüseyin, Umut, Mehmet Keleş, Erdem, Emre
Tek.Direktör:Cemalettin Arslan – Adnan Güral
Yedekler: Nait, Fahrettin, Kutsal, Ramazan, Kenan, Volkan,Oğuzhan

Kara Samsunspor :Ertuğrul ,Çağrı, İsa, Gökhan, Utku, Oğuzhan, Osman, İsmail, Yunus Emre,Serhat Ateş(c), Gökhan Yıldırım,

Tek.Direk: Özkan Atalay

Yedekler: Batuhan, Emre,Samet, Yusuf, K. Mustafa, B.Mustafa, Burak

GOL : 90+2 Volkan Kabadayı Genç Bafraspor

Sarı Kartlar :Yusuf ,Hüseyin Genç Bafrasppor …Gökhan , Çağrı…KaraSamsunspor

Kırmızı Kart :90+3 Nait Yedek Kaleci Genç Bafraspor

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER