Hayati Tekin Bafra'da 

İYİ Parrti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin Bafra'da seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Hayati Tekin Bafra'da 

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Hayati Tekin daha sonra İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı  Aydoğan Yılmaz, İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy ve İYİ Parti ve CHP İlçe  yöneticileri ile Bengülüler Derneği'ni ziyaret etti.Bengülüler Derneği Başkanı Erdem Bakır'dan 1927 yılında ilk okul açılan, medresesi olan tek köy ve Atatürk'ü ilk karşılayan kişinin köyü olan Bengülüler hakkında bilgi aldı.

Hayati Tekin ve beraberindekiler daha sonra sırası ile Bafra Kemalpaşa Mahallesi Dernek Başkanı İsmail Bozdemir'i, Bafra Balkan Türkleri'ni Bafra Alaçam dolmuş hattı, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi'ni ve Başkan Ünal Bandır'ı, Bafra Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Tekin'e Bafra'nın tarımsal sorunlarından sözetti. Hayati Tekindaha sonra  Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Başkan Göksel Başar'ı, ardından ADD Bafra Şubesi Başkanı Fazilet Canıgür'ü de ziyaret etti. Ziyarete ADD samsun Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli de katıldı. 

Hayati Tekin daha sonra Bafra'nın Tütüncüler, Evrenuşağı mahallelerinde düzenlenen toplantılara katıldı, vatandaşları dinledi, projelerini anlattı.

Tekin ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda şunları söyledi: " Büyükşehir olarak yapılabilecekleri hep birlikte yaparız.
Öncelikle Bafra minibüslerinin şehir merkezine girmesi
ni sağlayacağız. Bozuk ve dar olan yolları Bafra'ya yakışır hale getireceğiz.  Bafra, doğası ovası ile ayrı bir ilçe. Ürün konusunda gelişmesi gerekirken maalesef geriye doğru gidiyor. 

 5 yılda 50 yıllık bir hizmet bırakacağım. Bafra içme suyunu konuşuyoruz
, Bu çağda konuşulacak konu mu bu
? Kalem kağıt benim elimde ise sıkıntı yok! Kaynak benim elimde. Kendime güvenim tam. Sizleri asla mahçup etmem.  Belediyecilik benim işim mesleğim,Bu konuda asla mütevazı olamam
, İhtiyaçlarınız olduğunda buradayım."

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER