banner223

MEDİBAFRA HASTANESİ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Özel MediBafra Hastanesi,  Bafra İlçesinde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

MEDİBAFRA HASTANESİ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Özel MediBafra Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Doktor İsmail Kadıoğlu yaptığı konuşmada;

‘’İlçemizin saygı değer basın mensupları… Bu yemeğimizi 10 Ocak Gazeteciler Günün de düzenleyecektik. Fakat kısmet olmadı, geciktik ama Gazeteciler Gününüz kutlu olsun’’ dedi.

Hastane hakkın da bilgi veren Kadıoğlu;

‘’2009 yılında faaliyete geçen Özel MediBafra Hastanesi her geçen gün yeni bir bölüm, yeni bir hekim ve daha birçok yenilikleri ile hizmetine devam etmekte.

Son zamanlarda özellikler ünitelere yönelik birçok yatırımlar yaptık. Bu yatırımlar sonucu Uyku Laboratuvarı ve Nükleer Tıp Ünitesi halkımıza hizmet vermeye başladı.

Tüm bu hizmetlerin yanın da aylık 100 den fazla doğum yapılan hastanemiz, bebek dostu ünvanını almış, anne dostu hastane olabilmek için de gerekli çalışmalara başlanmıştır.

Hatırlarsanız eğer hastanemiz Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programını açıp Türkiye’nin 4 bir yerinden gelen sağlık personellerine eğitim vermişti. Yakın bir zamanda da yine bir ilki gerçekleştirerek yine bir başka eğitim programı gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Sonuç olarak MediBafra Hastanesi ailesi olarak halkımıza en iyi şekilde hizmet vererek bölgenin en iyi hastanesi olmak yönünde ilerliyoruz. Hastanemizin mevcut durumu ile ilgili küçük bir bilgilenfirmenin yapıldığı bu toplantıya katıldığınız için teşekkür ederim’’ dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER