Mete Yarar Bafra`da konuştu

Güvenlik Politikaları Uzmanı Gazeteci ve Yazar Mete Yarar Bafra`da Tüm yönleriyle Afrin Harekâtı konulu konferans verdi.

Samsun`un Bafra ilçesi Belediye Kültür Merkezinde Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen programa konuşmacı olarak Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar katıldı. Programın açılış konuşmasını Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptı. Şahin`in ardından konuşan Mete Yarar, “ Bafra`nın pidesi meşhur derler fakat, Bafra`nın yiğidi ve vatanseveri daha meşhurdur. Bugün Cuma şu saatte evinizde olacaktınız en popüler dizinizden vazgeçip buraya gelerek vatanım için ne yapılabiliriz diye konuşmak için buraya geldiniz. Bu millet böyle sizler sayesinde ayağa kalkıyor. Karabük`te bir şehit evini ziyarete gittiğimizde orada bir okul müdürü şöyle bir ifade kullandı. Hani deriz ya şehitlerimiz biz rahat uyuyalım diye şehit oldular. Hayır dedi okul müdürü öyle değil. Onlar “biz uyanalım diye şehit oldular” dedi.  Biz böyle bir milletiz” dedi. Yarar, konuşmanın ardından Zeytin Dalı Harekatı ve Fırat Kalkanı Harekatı hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Programa Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER