Mustafa Öcal’dan “18 Mart Çanakkale Zaferi” Mesajı

Bafra Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal “18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mustafa Öcal’dan “18 Mart Çanakkale Zaferi” Mesajı

Bafra Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türk Savaş tarihine altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale savaşı, özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi adına yapılmış binlerce şehidin verildiği kutsal bir savaştır.

Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümün de üzerinde huzurla, güvenle yaşadığımız kutsal vatanımız için canlarını feda eden Şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Çanakkale Zaferini, Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasına zemin hazırlayan bir azmin mücadelesidir. Dünya tarihinde bir dönüm noktası olmuştur. Tarihin akışı üzerinde Türk Milleti, belirleyici bir rol oynamıştır. Çanakkale Savaşı’nda, milletimiz binlerce evladını şehit vermiştir. Mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve vererek; bir milletin kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, sarsılmaz imanları, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz, aziz şehitlerimiz, dünyada eşi benzeri olmayan bir destan yazmışlardır. Onlar ana kucaklarını, baba ocaklarını bizim için feda ederek, ölmeleri gereken yerde en ufak bir tereddüt göstermeden gülümseyerek ölüme gittiler. Kendilerini öldürmeye gelenlere bile kucaklarını açıp, yaralarını sararak dünyaya insanlık dersi verdiler.

Bizlere bu büyük zaferi armağan eden, başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları, aziz Türk Milleti ve vatandaşları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha Rahmet ve Minnetle anıyoruz.


 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER