Nihat Oktay`dan çok özel açıklamalar

Samsun`un Bafra İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Nihat Oktay çok özel açıklamalarda bulundu.

Nihat Oktay`dan çok özel açıklamalar

Samsun`un Bafra İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Nihat Oktay çok özel açıklamalarda bulundu.

bafrahaber - Bafra CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay açıklamasında, "Bafra`mız da öncelikle iç içe geçmiş sorunlarımız var. Özellikle kırsal alandaki yol çalışmalarımız çok yetersiz kalmıştır. Sadece göstermelik betonlama çalışmaları yapılmaktadır. Bu beton yol çalışmaları sadece Samsun`a özel bir çalışmadır. Ülkenin herhangi bir yerinde bu çalışma yoktur. Duyduğumuz üzere Büyükşehir Belediye Başkanı `da asfalt yola geri dönüş yapma kararı almıştır. Bafra`nın diğer sorunu da otopark sorunudur. Kaldırımda dahi iki insan yan yana yürüyememektedir.

Hükümette ki en büyük sorunlardan birisi de adalet sorunudur. Biz parti olarak bir yıldan beri adalet üzerine eylemler gerçekleştirdik.  Adalet Ülkemizde yürütülememektedir. FETÖ olaylarında dahi esas sorumluların hala yerlerinde durması ve sap ile samanı karıştırılması ülkede tepkiye neden olmasıdır. FETÖ`nün siyasi ayaklarına yönelik bir türlü çalışma yapılmamıştır. Ve bu insanlara dokunulmamaktadır.

Türkiye`de siyasi partilerin parti içi demokrasisi bir türlü çalışmıyor. Seçilmişi insanların dışlanması bir başkanın iki dudağının arasındadır. Bu vatandaşlarımıza yapılan bir saygısızlıktır. İstifalar ve görevden alınmalar demokrasinin işlenmediğinin bir örneğidir.

Daha düne kadar Ak Parti kongrelerinde AKP’ye oy isteyen Barzani yine AKP tarafından dışlanmaktadır. Hiçbir siyasi tutarımız yoktur.

AK Parti hükümetinin işi bitmiştir. Ak Parti hükümeti uzatmaları oynamaktadır. İnşallah 2019 yılında Ak Parti hükümetine son verilecektir. 

Bu vesile ile de muhtarlar gününü kutluyorum. Tüm muhtarlarımıza çalışma hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER