OKUYALIM VE ANLATALIM YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde 2016 – 2017 Eğitim – Öğretim Yılı Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “OKUYALIM ve ANLATALIM’’ projesi ve ödül töreni düzenlendi.

OKUYALIM VE ANLATALIM YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde 2016 – 2017 Eğitim – Öğretim Yılı Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “OKUYALIM ve ANLATALIM’’ projesi ve ödül töreni düzenlendi.
Törene Bafra Kaymakanı Ali Fuat Türkel, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ile Okul idarecileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Proğrama saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlanıldı. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nun açılış konuşmasında, “Okuyalım Anlatalım Projesi” kapsamında düzenlenen İlkokul, Ortaokul ve Liseler arası Kitap okumaya olan ilgiyi ve ifade gücünü arttırmak öğrencilerin Türkçe dil sevilesini görmesini sağlamak. Kendine güven duygusunu geliştirmek, ana dilimizi doğru kullandırma şuurunu kazandırmak. Okulunu temsil etme sorumluluğunu geliştirmek için ekim ayı itibariyle başlayıp mayıs ayında ilçe binayı tamamlanması projesinde 11.320 öğrenci katılmış olup 55,684 kitap okunmuştur. Bu yarışmanın bi ulaştırdığı elde edilen veriyi ve o kullanıcıdan aldığımız görüntülerden yöneltmekteyiz. Bu çalışmalarda emeği geçen başta Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Aydın, yönetme ve yürütme kurulu üyelerine, koordinatör okullarımıza, jüride görevli öğretmenlerimize, projemizde destek veren tüm okullarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyor tekrar dereceye giren öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum dedi.
Projede “Kitap Okuma ve Anlatma Yarışması” ilkokullar düzeyi yarışma birincisi Orta Durak Şehit Muhammet Önder İlkokulu öğrencisi Simge UYANIK’ın Pollyanna romanını canlandırarak tüm ilgiyi üzerine çekti.
Ortaokullar düzeyi yarışma birincisi Sürmeli Ortaokulu öğrencisi Sevgi GÖK, Christy Brown Sol ayağım romanını sergiledi.
Liseler düzeyi birincisi Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencisi Duygu YAYLA, Sami Paşazade Sezai’nin Sergüzeşt romanını sergiledi.
Altınkaya Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Erhan GÜL’ün ve öğrencilerinden Ceren TAMKAN’ın müzik dinletileriyle programa renk kattılar.
Proğramın ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilerek sonlandırıldı.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler

Üçüncüler: “Kitap Okuma ve Anlatma Yarışması” ilkokullar düzeyi yarışma üçüncüsü İsmet İnönü İlkokulu Minel Melek AYTÜNÜR.
Ortaokullar düzeyi yarışma üçüncüsü Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Mehmet Kayra KOÇ.
Liseler düzeyi yarışma üçüncüsü Altınkaya Anadolu Lisesi Öğrencisi Zeynep SAĞLAM.
Yarışma üçüncülerimize ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu taktim etti.

İkinciler: “Kitap Okuma ve Anlatma Yarışması” ilkokullar düzeyi yarışma ikincisi Doğanca İlkokulu öğrencisi Emine Nur SEVİNÇ .
Ortaokullar düzeyi yarışma ikincisi Atatürk Ortaokulu öğrencisi Esila SÖYLER.
Liseler düzeyi ikincisi Bafra Anadolu Lisesi Öğrencisi Betül GÜL.
Yarışmanın ikincilerine ödüllerini Cumhuriyet Başsavcısı Turgut TÜRKMEN taktim etti.

Birinciler: “Kitap Okuma ve Anlatma Yarışması” ilkokullar düzeyi yarışma birincisi Orta Durak Şehit Muhammet Önder İlkokulu öğrencisi Simge UYANIK.
Ortaokullar düzeyi yarışma birincisi Sürmeli Ortaokulu öğrencisi Sevgi GÖK.
Liseler düzeyi birincisi Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencisi Duygu YAYLA.
Yarışma birincilerine ödüllerini Bafra Kaymakam Ali Fuat TÜRKEL taktim etti.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 18:29

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER