Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı

Samsun`un Bafra İlçesi`nde 3 Eylül 2017 tarihinde nöbette olan 112 Acil Servis ekiplerinin ambulanslar ile sünnet düğününe gitmelerine soruşturma açıldı.

Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı

Bafra İlçesi`nde 3 Eylül 2017 günü nöbette olan 112 Acil Servis ekipleri ambulansları ile birlikte mesai arkadaşları olan Erkan Kaya`nın otizm hastası olan oğlunun sünnet düğününe gittiler.  Bafra İlçesi Ali Kale Turistik Tesislerinde olan sünnet merasiminin önünden şans eseri Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel geçti. Ambulansları park etmiş bir şekilde gören Kaymakam Türkel, resim çektirerek fotoğrafı İl Sağlık Müdürü Yusuf Güney`e gönderdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Güney, “ Komuta merkezinden izin alıp almadıklarını bilmiyorum. Araştıracağız. Burada kim suçlu ise o ceza alacaktır. Düğün salonuna gitmeleri ya da dışarıda yemek yemeleri kesinlikle yasaktır. Görev yerini terk etmek için izin istemekte ayrı bir suçtur. Komuta merkezi izin vermişse o da suç işlemiştir. Bu konu hakkında soruşturma başlatılacaktır” dedi.

Düğün sahibi baba Erkan Kaya ise, “Olayın beni çok üzdü. Eğer arkadaşlarım ceza alırsa vicdanen rahatsız olurum” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Samsunlu
Samsunlu - 7 yıl Önce

Bu arkadaşların yaptıkları yanlış fakat balık baştan kokar 112 den sorumlu müdür yardımcısından ve komutadaki başhekimi görevden alacaksın bakalım bir daha oluyor mu

SIRADAKİ HABER