Sır intiharda yeni bilgiler

Samsun'un Bafra ilçesinde Kızılırmak Nehri'ne atlayan iki gençten 20 yaşındaki O.E.`in arama çalışmasına bugün sabah saatlerinde tekrar başlandı.

Sabahın ilk saatlerinde Samsun Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD ve Samsun Sualtı polis dalgıç ekiplerinin başlattığı çalışmadan henüz sonuç alınamadı.

Öte yandan O.E.`in birlikte nehre atladığı ve iddialara göre yasak aşk yaşadığı 15 yaşındaki B. Ş. ile Bursa`da aynı tekstil firmasında çalıştığı ve eşi N. E. ile iş arkadaşım diyerek tanıştırıp eşinin doğum gününe eve davet ettiği de iddia edildi. Ayrıca O. E. sosyal medya hesabından 11 Şubat tarihinde “Reklama 33 gün kaldı” notunu paylaşması ve o tarihin intihar ettikleri güne denk gelmesi de intiharın planlanmış olabileceği sorusunu akıllara getirdi.

Sabah başlayan arama çalışması devam ediyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2018, 12:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
AAA AAA
AAA AAA - 6 yıl Önce

POLİS DALGIÇLAR 2000TL FAZLA PARA ALMAKTADIR.AFADA VE İTFAİYE VERİLMEMEKTEDİR.BU PARAYI BUGUNLER İÇİN ALIYORLAR AMA SONUÇ YOK.ÇOCUKLAR 112 ARAMIŞLAR .NÖBETÇİ POLİS YOKMUYDU.O KADAR SÜREDE NEDEN ULŞAMADILAR.İNEK KURTARIRKEN REKLAM OLUYORDA ÇOCUKLARIMIZ NEDEN ÖLÜYOR.SAVCI ARAŞTIRMALI.GÖREVİ İHMAL VAR MI?iTAFAİYE AÇIKLAMA YAPMIŞ ARAŞTIRILMALI.

misafir
misafir - 6 yıl Önce

dalgıç polisleri o kadar fazla para almamaktadır. 200-300 Tl fazlalığı varmış. ayrıca neden kimse itfaiyeyi sorgulamıyor.getirdikleri bot patlak çıkmış. bu durumlar için itfaiyenin yada ilçenin afat yönetiminin önceden bir ekibi yok mu. şimdi kurumlar topu bir birine atacak. belediye parke taşı fabrikasını asfalt fabrikasını anlatacağına baframızın insanları için ne yapmış. bir medrese aralığını kaldıramadılar.

Ümit
Ümit - 6 yıl Önce

Reklamdan kasıt askerliktir büyük ihtimalle. Asker arabalarının arkasına yazılır 20 yıllık film gibi hayatıma 365 gün reklam arası . diye

SIRADAKİ HABER