Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı`ndan teşekkür

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı olarak 19 Ocak 2018 Cuma akşamı düzenlemiş olduğumuz “Gençliğin Dilinden Türküler ve Şiirler” programına gösterilen yoğun ilgiden dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz.

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı`ndan teşekkür

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı olarak 19 Ocak 2018 Cuma akşamı düzenlemiş olduğumuz “Gençliğin Dilinden Türküler ve Şiirler” programına gösterilen yoğun ilgiden dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz. Bizler Türk milletinin bir neferi olarak, yeni nesillere değerlerimizi anlatmak ve yaşatmak istiyoruz. Bu programımızda sunumda ve salonda görev alan tüm gençlerimiz milli ve manevi değerlerimizi yaşama ve yaşatma yolunun en güzel örneğini sergilediler. Gençlerin, ne kadar güzel işler başarabileceğini gösterdiler. İnşallah bu program, bütün gençlere, kendilerini gerçekleştirmeleri noktasında bir cesaret ve özgüven örneği olacaktır. Böyle güzel bir akşamı bize yaşattıkları için onlara teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Programımıza katılımlarından dolayı Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanımız Sayın Yalçın Altıntaş ve Yönetim Kuruluna, MHP Samsun İl Başkan Yardımcımız Sayın Ersu Malkoç ve Yönetim Kuruluna, İlçe Ocak Başkanlarımız ve Yönetim Kurullarına, MHP Bafra İlçe Başkanı Sayın Abdurrahman Çamaş ve Yönetim Kuruluna, MHP Bafra Belediye Meclis Üyelerimize, TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Sayın Sami Keskin ve Yönetim Kuruluna, Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı Sayın Hakan Eroğlu ve Yönetim Kuruluna, Samsun Aydınlar Ocağı İl Başkanı Taner Tunç’a, Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin’e, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin Çamaş’a, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Sayın Hikmet Demirci’ye, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Celal Karadeli’ye, İlçemiz Okul İdarecileri ve Öğretmenlerine, Samsun ve Sinop Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği Başkanı Sayın Osman Parlak’a, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği Yönetim Kuruluna, Sivil Toplum Kuruluşlarının değerli temsilcilerine, değerli basın mensuplarımıza, kıymetli dava arkadaşlarımıza, değerli misafirlerimize, gençlerimize ve ailelerine Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı olarak teşekkür ederiz.

Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen Ülkü Ocakları Bafra İlçe Yönetimimize ve Teşkilat Birimlerimize, yoğun hazırlık sürecinde sabırla yanımızda olan ailelerimize, Promaj Ses, Sahne ve Görüntü Hizmetleri Ercan Alaçam’a, Orkestrasıyla Uğur Belirgin’e, Fon ve Sunum Gösterilerini düzenleyen Yusuf Ulu’ya bu güzel çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER