Yaka Mahallesi'nde Gözler İbrahim Ünlü'de

 Samsun'un Bafra ilçesi Yaka mahallesinde Gözler Genç Aday İbrahim Ünlü’ye çevrildi.

Yaka Mahallesi'nde Gözler İbrahim Ünlü'de


31 Mart yerel seçimleri öncesi Bafra'nın Yaka mahallesinden Muhtarlığa Aday çıkan Genç Dinamik Aktif, Yönetici ve Yılların deneyimli Gazetecisi İbrahim ünlü adaylar arasında En çok dikkat çeken isim oldu.

 Bafra Yaka mahallesinden Muhtar adaylığına aday olan İbrahim Ünlü,  Altınova gazetesine yaptığı açıklamada; 31 Mart yerel seçimlerine "Çalınmadık kapı Sıkılmadık El Bırakmayacağım" slogan ile adaylığımı açıkladım' dedi.

"BEN DE VARIM"

Bafralı Gazeteci İbrahim Ünlü, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; "Önceliğinin İlçemizin ve mahallemizin Geleceğine ve menfaatlerine çalışacağını belirterek, "Yaka mahallemizde daha iyi çalışarak hizmet vermeye "BEN DE VARIM" ifadelerine yer verdi.

"YENİ BİR BAŞARI HİKÂYESİ YAZMAYA TALİBİM"

iki çocuk Babası İbrahim Ünlü, "31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde muhtarlık için yarışacak. Bafra'da uzun yıllar Medya Sektöründe Yönetici, Genel yayın yönetmenliği ve "Sarı basın" kartlı Gazetecilik yaptığını anlatan Ünlü; "Samsun ve Bafra ilçemizde birçok sivil toplum kuruluşlarını tanır ve Aktif olarak 'mesleğimden' ötürü iç içeyizdir. Bunun yanı sırada sosyal etkinliklerimde çoktur.

 Muhtar adayı olmaya çevresinin etkisiyle karar verdiğini dile getiren Ünlü, şunları söyledi,"Bende varım demek gerekiyordu dedik. Artık mahallenin ne derdi var hepsini biliyorum. Bu yüzden ‘GELİŞİM  İÇİN DEĞİŞİM ŞART’. 31 Mart günü halkımız inşallah bizim yüzümüzü güldürecek.

"BANA YETKİ VERİN HİZMET GÖRÜN KENDİMİ GÖSTERİYİM”

Ünlü; “Artık kendi mahallem için taşın altına el koyma zamanı geldiğini düşünüyorum.Mahalle sakinlerim bana yetki versin hizmet vermek için kendimi tecrübelerimi mahallem için kullanabileyim.

SÜREKLİ HABERDAR OLACAĞIZ.

İbrahim Ünlü Seçildiğim takdirde düzenleyeceği toplantıların yanı sıra komşularının kendisine WhatsApp telefon uygulaması aracılığıyla 7/24  ulaşabileceğini kaydetti. “Toplantılarda ve whatsApp hattı aracılığıyla milletimiz içindekini dökecek, sıkıntısını söyleyecek. Sıkıntılara hep birlikte çare olacağız.” diyen Ünlü, “Gencim, enerjim var. Dertleri de biliyorum, dermanını da.” diyerek Yaka mahallesi sakinlerinden oy istiyor.

Mahalleme Hizmette Farkı Hissettireceğim

Muhtarlığın çok önemli bir kurum olduğuna değinen Ünlü, “Vatandaş ile devlet arasında köprü oluyorsunuz. Siyaset üstü bir kurum olduğu için de bazı kapıları açmak daha da kolaylaşır. Tabiki zorlukları da çok. 7/24 vatandaşla beraber olacaksın. Sorunları birinci elden dinleyeceksin.” derken mahallesi için hizmete hazır olduğunun altını çizerek “Mahalle sakinlerimizden gelen talepleri her zaman dinleriz. İmkanlarımız ölçüsünde yapacağımız bir işten asla geri durmayız. "İNANMAK, BAŞARIYI GETİRİR". Ben kendime güveniyor ve mahalleme Hizmette Farkı Hissettireceğime İnanıyorum" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER