BENDE ALTINOVA GAZETESİNDEYİM

Değerli Altınova Gazetesi okurları,

                Altınova gazetesinin yayın ailesinden biri olarak sizlerle birlikte olmaktan mutlu ve gururluyum.  Bana bu fırsatı veren Altınova gazetesi sahibi Haydar YILDIRIM beye yayın ekibine ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

                Zaman buldukça inşallah bu köşede siz değerli okurlarla birlikte olmaya gayret edeceğim. İnşallah siz değerli okurlarımızın da dikkatini çekecek ilginç konu ve yazılarla burada ülkemizin, siyasi ekonomik, kültürel ve ahlaki sorunlarını tespit etmeye ve bunlara karşı çözüm önerilerimiz neler olacak onları yazmaya çalışacağım.

                Belki merak edenleriniz olacaktır Atanur ÇELİK kimdir?

                Atanur ÇELİK 1965 Tokat doğumlu olup ilk, orta ve lise tahsilini Tokat'ta tamamlayarak hayata atıldı. Tokat'ta çeşitli firmalarda çalıştı ve 1991 yılında Tekel Tokat Sigara Fabrikasında teknik işçi olarak çalışmaya başladı. 2006 yılı Aralık ayına kadar burada görev yaptım ve 2006 yılı sonunda tayin ile Samsun'a gelerek 19 Mayıs Tekel sigara fabrikasında çalışmaya devam etti. Özelleştirme sonucunda Tekelin Sigara sanayini satın alan British American Tabocco şirketinde de çalışarak 2013 yılında buradan emekli oldu.

                1984 yılından bu yana da Aktif siyasette yer alarak 1984 Yılında kurulan Islahatçı Demokrasi Partisinin Tokat'taki teşkilatlarında aktif olarak siyasete başladı. 1992 yılından itibaren Islahatçı Demokrasi Partisinin devamı olan ve Millet Partisi adını alan siyasi harekette Merkez İlçe yönetim kurulu üyeliği, Merkez İlçe Başkanı ve daha sonra İl başkanı olarak Tokat'ta siyasetin içerisinde bulundu. Şuan yine siyasi hayatına Millet Partisi Atakum İlçe Başkanı olarak devam ediyor.

                Kısaca kendi özgeçmişimi anlattıktan sonra inşallah siz değerli okurlarımla, burada yazılarım vasıtası ile tanışacağız. Siyasi kimliğim olmasına rağmen yazılarımda partizanlık değil, hak, hukuk ve adalet kavramlarını öne çıkaracağımdan doğruları savunmaktan, yanlışları da eleştirmekten sakınmayacağımı da ifade etmek istiyorum. Allah'ıma şükürler ediyorum ki bana yeni bir hizmet yolu açmış oldu. Bu vesile ile de siz değerli dostlarla buluşmuş olacağız. Siz değerli dost ve okurlardan yazılarımda olacak olan yanlışlarımı düzeltmenizi, doğru bulduklarınızda da yorumlarınızla bana destek olmanızı rica ediyorum. Nitekim sonuçta insanız, hata yapabiliriz. Müslüman iki el gibidir birbirini yıkar, yanlışları düzeltir, doğrulara destek verir ve yanında olur.

                Bu vesile ile yeni yazılarıma sizlerin karşısında olmaktan büyük mutluluk duyarak hepinizi saygı ile selamlıyorum.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ibrahim halil Sipahi
Ibrahim halil Sipahi - 6 yıl Önce

Başarılar dilerim sayın başkan Rabbim kalemine kuvvet versin zeval vermesin.Allaha emanet olun

Turan taş
Turan taş - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun basın camiasının değerli fikir birikimlerinizden fayda sağlayacağı kanaatimi belirtir okurlarınızla güzel iletişim içinde başarılı yazı hayatı dilerim..selamlar.

Yahya Cakmak
Yahya Cakmak - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun...

Nazif Kaya
Nazif Kaya - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun. Allah'tan(cc) başarılar dilerim.

Fahrettin TÜRK
Fahrettin TÜRK - 6 yıl Önce

HAYIRLARA VESİLE OLSUN. BAŞARILAR DİLERİM

Mehmed emin Özdemi
Mehmed emin Özdemi - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun başarılar dilerim

A.Kadir KURT
A.Kadir KURT - 6 yıl Önce

Hayırlısı olsun..Başarılar dileriz

MUSTAFA KOÇAK
MUSTAFA KOÇAK - 6 yıl Önce

HAYIRLI OLSUN,BAŞARILAR SYN BAŞKANIM.SİYASİ KİMLİĞİ OLAN, AMA PARTİZAN OLMAYAN ADİL ,HAKTAN YANA DEĞERLENDİRMELERİNİZİ BEKLİYORUZ.