banner221

Gökçesu'da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

BOLU (AA) - Bolu'nun Mengen ilçesinde, Gökçesu Ortaokulu ve Gökçesu İmam Hatip Ortaokulu'nun hazırlamış olduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. Gökcesu Ortaokulu'nda iki okul öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006...

Gökçesu'da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

BOLU (AA) - Bolu'nun Mengen ilçesinde, Gökçesu Ortaokulu ve Gökçesu İmam Hatip Ortaokulu'nun hazırlamış olduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Gökcesu Ortaokulu'nda iki okul öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışına, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muvafık Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci, Bolu İl Milli Eğitim Ar-Ge Birimi ekibi, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılışın ardından protokol üyeleri, öğrenciler tarafından hazırlanan stantlar dolaşarak, hazırlanan projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

Gökçesu Ortaokulu olarak 6 tasarım ve 6 araştırma olarak toplamda 12 proje üretildi. Bu projelerde 36 öğrenci ve 11 öğretmen görev aldı.

Gökçesu İmam Hatip Ortaokulu olarak ise 5 tasarım ve 5 araştırma olmak üzere toplamda 10 proje üretildi. Bu projelerde 22 öğrenci ve 7 öğretmen görev aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER