Bizim Kültürümüzde Devlet ve Devlet Adamları Kutsaldır!

Saygın ve özgün bir Osmanlı kültürümüz vardır: Bizde devlet ve devlet adamları kutsaldır, onlar saygıya ve hürmete layık insanlardır, onlara saygıda kusur edilmez!… Bu bir Türk töresi olduğu gibi Osmanlı kültürünün özüdür. Devlet kutsaldır, devlet adamları da devleti ve milleti temsil ettikleri için saygıya layık insanlardır. Devlet olmazsa millet olmaz; millet olmazsa da devlet yaşayamaz!..

Bu kısa girişten sonra konuya geçelim!.. Başımızda darbeyle değil seçimle gelmiş bir siyasi iktidar var. Hem de büyük bir çoğununluğun reyini almış olan bir iktidar. Ve onun tayin ettiği devlet adamları… Onlardan birisi de Sayın Süleyman Soylu’dur…

Süleyman Soylu ki: gördüğümüz izlediğimiz ve kadarıyla oldukça başarılı bulduğumuz bir devlet adamıdır! Bu kişiden milletin yüzde sekseni memnun ve takdir ediyor. Tüm sosyal ve ailevi tercihlerini bir kenara bırakarak ve canını dişine takarak millet ve memleket için hayatını seferber ediyor bu insan. Ona kötü laf söylemek için insanın Allah’dan korkup insanlardan da utanması gerekir !..

Biz de bir söz var: “Yiğidi öldür hakkını inkar etme (gözüne durur)”. Süleyman Soylu’ya kimler karşı? Kiminle mücadele ediyorsa onlar? Sayın Soylu millet ve devlet rahat etsin ve baki kalsın diye FETO terör örgütü başta olmak üzere tüm bölücü örgüt ve teröristlerle, artı tüm uyuşturucu baronları ve patronlarıyla… Kısacası devletin ve milletin bekasını istemeyen tüm devlet millet düşmanı güçlerle, hem de ölümüne mücadele ediyor! Başarılı mı, çok da başarılı; bundan kimler rahatsız, bölücü guruplar ve vatan hainleri….

Peki birilerine ne oluyor da şimdi? Süleyman Soylu’yu hedef tahtasına koydular ve sahte kabadayıcılığa soyundular. Hani milliyetçi, devletçi vatanseverdik ya biz?… Hamaset duygularımıza ne oldu? Vatanseverliğimiz birilerine pazarlandı mı yoksa? ..

Siyasi iktidarı hedef alalım derken devlete ve millete zarar veren zevatlar türedi… Osmanlı’nın son döneminde yaşanılan gibi: Abdülhamit’i indirmek için her türlü hileye hurdaya baş vuran zevatlar koca devletin altında kalmadılar mı?  Şimdi buna benzer bir oyun oynanıyor? Milletini ve vatanını seven vatanseverlerin uyanıp devletine milletine sahip çıkması bir vatanseverlik borcudur unutmayın!..  Bu siyasi bir konu değil ülkenin beka meselesidir ve bu Aziz kutlu millet devletini de devlet adamlarını da bölücülere ve vatan hanilerine yem ettirmez!

YORUM EKLE