Bu Firavun Köpeği İsveç Polisi Hangi Amaçla Korumaya Devam Ediyor?

Danimarkalı ırkçı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) başkanı Rasmus Paludan, İsveç’in başkenti Stockholm’de Müslümanların yoğun olduğu mahallelerde polis korumasında Kur’an-ı Kerim yakmaya devam ediyor.

Kurşun geçirmez zırhlı araçla ve polis korumasında Stockholm’ün Husby Mahallesi’ne getirilen Paludan, burada Kur’an-ı Kerim yakarak İslam dini ve Peygamberi Hazreti Muhammed’e hakaret etti. Oturdukları binanın yanında Kur’an-ı Kerim yakılması ve megafonla rahatsız edilmeleri üzerine balkonlara çıkan Müslümanlar, “Cumartesi günü çocuklarımızla evlerimizde rahat oturamayacak mıyız? Paludan’ın İslam’a hakaretlerini evimizden dinlemek izlemek zorunda mıyız?” şeklinde polise tepki gösterdi.

Paludan’ı yaklaşık 100 polis korurken İsveç İstihbarat Teşkilatından (SEPO) 10 sivil polis de yakın koruma sağladı.
Daha sonra Türklerin yaşadığı Hallunda Mahallesi’ne polis eşliğinde bir konvoyla götürülen Paludan, burada da bir Türk lokantasının önünde Kur’an-ı Kerim yaktı. Lokantanın sahibi Osman Demir, Paludan’a tepki göstererek yumurta atmasının üzerine polisler, Demir’e copla saldırdı ve lokantasını kapattırdı.

Paludan’ın provokasyonu için bölgede otobüs ve tren seferleri iptal edildi. Öte yandan burada Paludan’a tepki gösteren 2 kişi de polis tarafından gözaltına alındı.
12 Mayıs’tan beri İsveç’te bulunan Paludan, 7 bölgede polis korumasında Kur’an-ı Kerim yaktı.

Şüphesiz ki bu kafir köpeğin Kur’anı Kerim yakması ne Yüce Kitabımız Kur’ana ne de O’nun sahibi Yüce Allah’a zarar verecek değil. Bu kendini bilmez Firavunun ecelinin geldiğini gösterir: “Eceli gelen köpek cami duvarına pisler!”misali…Kudurmuş bir köpek çıkar böyle havlar havlar durur. Sonucu belli bi şekilde geberip gider. Konu bu değil…:

Konu şu: Ne diye bu köpeği bir koruma ordusu takip ediyor koruyup gözetliyor. İkincisi bunu ne diye Müslümanların gözü önünde yapıp o insanları tahrik ediyorlar? Sonra da Müslümanlar tutuklanıyor, tartaklanıyor ve iş yerleri kapatılıyor? Asıl konu bu!…

Bu şerefsize laf söylemeye gerek yok da: İsveç Polisine ne oluyor, Resmi ve sivil polis korumasında bu eylemini yaptırıyorlar ? Müslümanlara bir zulüm mü yoksa, soy kırım mı, asimilasyon mu, İslam düşmanlığımı? Bu rezaleti seyreden İsveç polisini kınıyor ve lanetliyoruz. İsrail Polisinin yapmış olduğu terör vahşetten ne farkı var bu rezaletin?…

Sadece biz değil İslam Birliğinin harekete geçip İsviçre’ye ve İsveç Polisine dur demesi gerekir. Sadece kınamak yetmez uluslararası arenada kınanmalı, yaptırım uygulanmalı ve bu şerefsizin yaptığı yanına bırakılmamalıdır deriz. Bilerek ve bir amaç uğrunda yaptığı rezillik belki de İsveç’te Müslümanların çoğalmasına vesile olacaktır. Çünkü güneşi balçıkla sıvamaya çalışmak cehaletin ta kendisidir. Bırakın köpekler havlasın diyeceğim de oradaki Müslüman kardeşlerimiz zulüm görüyor, tutuklanıyor, dükkanları- iş yerleri kapatılıyor.
Şüphesiz Rabbim “Nurunu” tamamlayacaktır da: Fıravunlar da güneşe doğru havlamaya devam edecekler..!

YORUM EKLE