Bugünkü Başarı Hikâyemiz Mine KANATLI                                         

Güçlü Kadın Projesi

Mine KANATLI 1972 İzmir Doğumlu Serbe Meslekte Çalışan bir babanın Kızızıyım, Lise mezunuyum(Açık öğretim) Okudum 22 Yıllık Halk Eğitim El sanatları Usta Öğreticiliği yaptım. Aynı zamanda 15 Yıl Esnaflık yaptım, Samsun Cumhuriyet Meydanında Çarşı 1919’da Ayda 1 gün görevliyim.

Evli 2 çocuk annesiyim Emekliyim ama hala çalışmaktayım

Öncelikle hayatın içinde olan her şeyi sevsinler, doğayı sevsinler, insanı okusunlar sadece okumak deyince akıla kitap gelmesin okumanın birçok çeşidi var, Araştırmacı olsunlar, sabırlı olsunlar, planları ve hedefleri olsun. Bir insanın isterse neler başarabileceği önce kendilerine kanıtlasınlar… Sonrasında sonucun mükemmel olduğunu görünce mutluluk ve gülümsemelerini herkes fark edecektir.

Ben hayatla mücadeleye çok erken yaşta başladım.

Annem benim kollarım da can verdi.

Bu acıyı hiçbir zaman unutmadım.

Annem vefat ettiğinde ben 15 yaşındaydım,

 Kendi ayaklarımın üzerinde durmaya 15 yaşında başladım. Evin büyük çocuğu olarak her şeyle mücadele etmeyi güçlü olmam ya da öyle görünmem gerektiğini anladım. Küçücük yaşta omuzlarımdaki yük çok ağırdı fakat annem yoktu Güçlü olmak zorundaydım kardeşlerim için babam için ve hep öyle de oldum Şükür ettim hep ALLAHIMA

Babama Çok şey borçluyum. İyiki varsın BABAM

Samsun’DA KADIN EMEĞİ

GÜÇLÜ KADIN KENDİ BAŞINA AYAKLARININ ÜZERİNDE DURABİLEN KADINDIR…

BÖYLE KADINLARIMIZA YİNE SAHİP ÇIKACAK OLAN KENDİ HEMCİNSLERİMİZ OLMALI

KADININ Azmi Dik Duruşu Onuru Her şeyi ile bir bütün olarak KADINDIR.

Eğitime, sağlığa, çevreye ve tarihi değerlere sahip çıkarak daha bilinçli bir toplum oluşmasına katkıda bulunma geniş görüşlülük çalışan toplumsal algıyı değiştirmek ve çalışma hayatında kadınlara fırsat eşitliği sunmak amacıyla ben başaracağım komutunu kendine ve milyonlarca kadına duyurmaya çalışıyoruz. Her kadın kendi ayaklarının üzerinde durabilir.

Gerçek başarı; Başkalarına muhtaç Olmadan,

Tek başına Ayaklarının Üstüne basarak ve kendine güvenerek

Ben bu işi yapabilirim! Diyenindir.

                               Ralp. W.EMERSON                                                                                                        Emine KARAKUŞ

YORUM EKLE