BÜYÜK TÜRKİSTAN İÇİN GÖREVE ÇAĞRIDIR

Türkiye Büyük Millet Meclisinin sayın Başkanı,

Yüce Türk Milletinin oyları ile seçilmiş olan sayın Milletvekilleri,

Türkiye ile Çin arasında imzalanan suçluların iadesi anlaşması Çin parlementosu tarafından hemen kabul edilip zalim Çin yönetimi tarafından kabul edildiğini basın ve medyadan öğrenmiş bulunuyoruz.

Çin ile imzalanan bu anlaşma Çin yönetimi için çok önemli olduğu bir gerçektir. Zalim Çin yönetiminin Uygur Türkeri üzerindeki baskıdan dolayı kaçarak ülkemize sığınan kardeşlerimizi çok zor durumda bırakacağı hepinizin malumudur.

Bu anlaşma ile Çin yönetimi ülkemize sığınan bu kardeşlerimizi terörist olarak ilan edecek ve imzalanan bu anlaşma ilede Türkiye’den iadelerini istemelerine imkan vereceği aşikardır.

Şimdi sizlere düşen büyük bir sorumluluk vardır. Bu anlaşma meclise geldiğinde verecek olduğunuz karar masum Uygur Türkü kardeşlerimizi ya ateşin içine atacak yeni bir “BORALTAN FACİASININ” altına imza atmış olacaksınız yada o kardeşlerimizin hür olarak yaşamalarına bir imkan tanımış olacaksınız.

Bu anlaşmayı kimin ne için ortaya getirdiğini herkes gibi sizlerde çok iyi bilmektesiniz. İktidara yol göstericilik yapan Doğu Perinçek denen Maocu Çin yanlısı sizleri aldatmak ve kandırmak için “ UYGUR TÜRKLERİ” de Çin’in PKK sı olarak tanıtmaya çalışmakta.

Millet Partisi Atakum İlçe Başkanı olarak sizleri uyarmak ve görevinizi bir kez daha hatırlatmak üzere bu mektubu kaleme almış bulunmaktayım.

Uygur Türkleri bizim can gardaşlarımızdır. Onların can ve mal güvenlikleri yüce Türk milletine emanettir. Sizlerinde bu milletin seçilmiş vekilleri olarak emanetlere sahip çıkmakla görevli olduğunuzun bilincinde olmanız bizlerin beklentisidir.

Doğu Türkistan ve Uygur Türkleri davası Rahmetli İsa Yusuf ALPTEKİN’in bizlere emaneti. Bu dava sadece Uygur Türklerinin değil tüm Türk dünyasının varoluş ve yok oluş davasıdır.

Görev sizin sorumluluk sizin, bu yüce davaya sizlerinde sahip çıkması için elinizden ne geliyor ise yapmak zorundasınız.

Selam ve dua ile hepinize saygılar sunuyorum.

Yaşasın Büyük Türkistan

Yaşasın Uygur Türkleri

Hepimiz Türk,

Hepimiz Uyguruz.

Atanur ÇELİK

Millet Partisi Atakum İlçe Başkanı

YORUM EKLE