banner221

Başkan Sandıkçı’dan önemli görüşmeler

Canik Belediye Başkanı Sandıkçı, AK Parti'nin Kızılcahamam'da düzenlediği İstişare Kampı'na katıldı. Sandıkçı, kampta önemli isimlerle de görüşme imkanı buldu.

Başkan Sandıkçı’dan önemli görüşmeler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 28. Değerlendirme ve İstişare Kampı'na Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı da katıldı. Başkan Sandıkçı, MYK, MKYK üyeleri, il başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanlarının tam kadro katıldığı kampta Samsun milletvekilleri ve belediye başkanları ile biraraya gelirken, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile de biraraya geldi.

BAKANLARLA BİRARAYA GELDİ

Kampı değerlendiren Başkan Sandıkçı, "Son derece verimli ve yararlı bir kamp oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer aldığı kampta üç gün boyunca hem değerli bakanlarımız hem de milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile görüşme imkanımız oldu. AK Parti Genel Başkanvekilimiz sayın Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanımız sayın Berat Albayrak ile biraraya geldik. Bizler sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti'mizin vizyon ve misyonuna uygun olarak ilçemize hizmet etme gayesindeyiz. İnşallah birlikte güzel işler başaracağız" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER