ÇÜRÜYORUZ

Bugün bir arkadaşımın güzel bir analizini sizlerle paylaşmak istiyorum. Benimde en çok dile getirmek istediğim yazıya dökmek istediğim hislerimi dile getirmiş.

Şöyle seslenmiş arkadaşım;

"Bir kaç gün önce "Susuyorum" başlıklı bir yazı yazdım ve sahiden sustum en azından bir süre için. Siyasi bir yazı değildir bu yazdığı. Gerçekten çürüyoruz. 24 Haziran akşamı hangi partiler meclisi kazanır, hangi parti adayı C.Başkanı olur bilemiyorum ancak çok net görebildiğim bir şey var ki, "ÇÜRÜYORUZ"... Eskiden de siyasi seçimler olurdu, gider oyumuzu verirdik mevzu kapanırdı. Şimdilerde işin tepesinde kiler işin kaymağını yiye dursun, tabanda kiler işin tepesindekilerin de kışkırtmasıyla iyice işin suyunu çıkardılar.

Bir birine hakaret edenler, bir birini kendi inandığı partiye oy vermediği için kafirlikle, hainlikle suçlayanlar. Yazıklar olsun. Benim en içten, en samimi ve inandığım eleştirilerimi hazmedemeyen insanlara bakıyorum başka bir partiye oy vermekten bahseden bir kadına belden aşağı vuruyor, iğrençleştikçe iğrençleşiyorlar. Ben şahsım adına elimi vicdanıma koyarak sandıkta iki oy vereceğim. Kime oy vereceğim de kimseyi ilgilendirmez.

Ancak şuna kesinlikle inanıyorum ki, bu ülkede ve hatta bu dünya da kimse yeri doldurulamaz değil. Medeni hukuktan icra iflas hukukuna, ceza hukukuna kadar, uluslar arası iktisat teorisinden tutun da, dış politika analizine, orta doğu siyasetine, balkanlar siyasetine kadar tüm dersleri senelerce okumuş ve başarılı olmuş birisi olarak, hayatı boyunca okuduğu bir kaç kitap pamuk yayınları masalları ya da cübbeli Ahmet masalları olan insanlara bile sesimi çıkarmadım saygımdan ancak, yeter diye haykırmak geliyor içimden.

Yeter lütfen kendinize gelin. Tayyip beyi destekleyin, Sayın İnce ya da Temel beyi, Akşener'i ya da Demirtaş'ı destekleyin fark etmez benim için ancak bir birinize hakaret etmeyin, biri birinizi aşağılamayın lütfen. Sel gider kumu kalır. Filler tepişir çimler ezilir. Biz bize lazımız Allah aşkına bir durun artık. Ülkede siyaset yapan her partiden bir sürü yakın arkadaş ve akrabam var ve kimseyi siyaset uğruna silmek istemiyorum. Düğünde biriz, Bayramda biriz, cenazede biriz, vatan savunmasında biriz. Lütfen, lütfen, lütfen.".

Değerli okurlarım bu vesile ile de Ramazan bayramınızı kutlar, bayramın ülkemize, milletimize, hayırlar getirmesini, birlik beraberlik ve kardeşliğimizi korumamıza vesile olsun.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Seyfullah Aksu
Seyfullah Aksu - 6 yıl Önce

Yazınıza katılmamak mümkün değil. Altına da imzamı atarım.

Ahmet Şahap
Ahmet Şahap - 6 yıl Önce

Biz elli seni aşkın bir zamandan beri milletim uyan diyerek Türk ve islam dünyasının son kalesi olan ülkemizi Ayakta tutan Aziz milletimizi bölmek parçalamak isteyen isteyen emperyalist milletlerin tuzaklarını planlarını açıklıyor birlik ve kardeşlik kipimizi muhafaza edelim diye ama maalesef mevcut politika cambazları sırf kendi çıkarları için milleti kışkırmaya devam ediyorlar Allah bunları ıslah etsin milletimizife uyandırsın