Atakum Belediyesinden eğitime destek

Atakum Belediyesi, yapımı tamamlanan etüt eğitim merkezi ile öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanmasına katkı sağlayacak.

Atakum Belediyesinden eğitime destek

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yaptığı yazılı açıklamada, Mimarsinan Mahallesi'nde hayata geçirilen Gençlik Etüt Eğitim Merkezinin üniversite adayı gençlerin sınavlara hazırlanacağı önemli bir eğitim yuvası olacağını belirtti.

Gençlere yönelik sportif, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Taşçı, hayata geçirdikleri etüt merkeziyle gençlerin eğitim hayatına katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Taşçı, merkezin Atakum Belediye Meclisi kararıyla Halk Eğitim Merkezine tahsis edildiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binası yanında yapımını tamamladığımız merkezi halk eğitim merkezine tahsis ettik. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından burada görevlendirilecek öğretmenler, gençlerimizi üniversite sınavına hazırlayacak. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin her alanda gelişimi için önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bir yandan sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gelişimleri için projeler hayata geçirirken, bir yandan da eğitim ve öğretimlerini çeşitli kurslar ve etkinliklerle destekliyoruz. Atakumlu gençlerle her fırsatta bir araya geliyorum. Onlarla her buluşmamızda Atakum için yaşadıkları heyecanı hissediyorum. Gençlerimizi geleceğimizin teminatı olarak görüyor, onlara her alanda çok güveniyorum."

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER