BAFRA ANADOLU LİSESİ GELENEKSEL PİDE GÜNÜ ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bafra’mızın güzide liselerinden Bafra Anadolu Lisesi, geleneksel pide günü etkinliğini gerçekleştirdi.

BAFRA ANADOLU LİSESİ GELENEKSEL PİDE GÜNÜ ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bafra’mızın güzide liselerinden Bafra Anadolu Lisesi, geleneksel pide günü etkinliğini gerçekleştirdi. Organizasyonunu Bafra Anadolu Lisesi mezunlar derneğinin ,okul idaresi ile senkronize  yapmış olduğu etkinliğe çok sayıda mezun katıldı.

Okul spor salonunda yapılan pide gününe uzaktan ve yakından katılan mezunlar hasret giderdiler. Hatıraların yoğun yaşandığı günde, mezunlar okullarının koridorlarında ve sınıflarında geçmişi bir kez daha yad ettiler. Mezunlar derneği Başkanı Banu Karagöz Tokalak mezunlar derneği yöneticileri ile birlikte tüm masalara giderek katılan tüm mezunlara sohbet etti.

Banu Karagöz Tokalak  7 haziranda yapılan 30. Yıl etkinliğimizden sonra geleneksel olan pide gününün de çok güzel geçtiğini söyleyerek mezunlar derneği olarak  önümüzde ki zaman zarfında farklı etkinliklere de imza atacaklarını belirtti.

Okul Müdür yardımcısı Osman Zeki Öğreten Bafra Anadolu Lisesinin mezunlarıyla ve mensuplarıyla büyük bir aile olduğunu kurumsal kimliğinin önemini dile getirerek mezunlar derneğine Bafra Anadolu Lisesi aidiyetine yapmış oldukları katkıdan ötürü çok teşekkür etti.  

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER