Bafra İşletme Fakültesinde Devir Teslim

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra İşletme Fakültesinde, dekanlık görev devir teslim töreni, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Bafra İşletme Fakültesinde Devir Teslim

Bafra İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya, düzenlenen törenle dekanlık görevini Prof. Dr. Yüksel Terzi’ye devretti. İşletme Fakültesi Dekanlık Makamı’ndaki devir teslim törenine; Rektör Yardımcısı Mehmet Ali Cengiz’in yanı sıra Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Uzun, Bafra Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yasin Keleş, Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) Müdürü Prof. Dr. İzzet Akça, bağışçı Akif Arslan ve İşletme Fakültesinin akademik ve idari personeli katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz "Rıdvan Hocamızın Fakülte kurulurken çok emek verdiğini biliyoruz, emekleri ve fedakârlıkları için Üniversitemiz adına teşekkür ediyorum. Burada çalışan araştırma görevlisinden memuruna kadar herkesin amacı çalıştığı birimi daha iyi yerlere getirmek ve eğitim kalitesini daha da iyileştirmektir. Göreve yeni başlayacak olan Yüksel Hocamıza bu anlamda eminim, İşletme Fakültesindeki öğretim üyeleri destek verecek ve çok başarılı hizmetleriniz olacaktır. Yeni görevinizde size de başarılar diliyorum." dedi.

Dekanlık görevine vekâleten atanan Prof. Dr. Yüksel Terzi ise "İşletme Fakültesinin Kurucu Dekanı olarak Rıdvan Hocama ve bağışçı Akif Bey’e emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz de hocamızın bıraktığı yerden bayrağı alıp Fakültemizi daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Yeni görevimizde inşallah hayırlı hizmetlerde bulunuruz, Bafra’ya ve Üniversitemize hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER